• 680+ Sålda

  Skosnören - 3mm Vit

  39,95 SEK
  Längd (cm)
  Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

  Runda Vita Finskosnören Tar Dig Till Toppen

  Mer snygg än klassisk men mer traditionell än modern, gjorda våra runda vita finskosnören för finskor, gör omedelbart göra-sig-i ordning rutinen till en dansrutin. Du kommer att snurra framför spegeln. Och du kommer se bra ut.

  Du kan kliva in i valfri miljö med förtroende med vetskapen att dina skor ser bra ut, en sak mindre för dig att oroa dig för. Nu kan du fokusera på att överträffa konkurrenterna, vilket blir mycket lättare när dina snören skapades specifikt för att få andra att titta, långsamt ta av sig glasögonen och viska: "Wow...."

  Men vem vet, att överträffa konkurrensen kanske inte bara handlar om arbetsetik, det handlar inte bara om att se imponerande ut från sula till tak. Du kan behöva fysiskt springa för att vinna över någon någonstans. Är den första som erbjuder sig för att ta nästa uppdrag garanterad befordran? Det finns bara ett sätt att ta reda på det, och du kommer inte vilja att dina snören går upp när din springer för fullt över kontorsmattan.

  I grund och botten, när dina finskor pryder runda vita finskosnören i denna kaliber, kommer konkurrensen till toppen av karriärstegen i ditt yrke att falla bakom dig.

  När du snör upp dem, gå ut och ta ett ögonblick för att titta ner på dina skor. Kolla sedan upp på himlen. Det är gränsen.

  Skriv en recension
  Artikelnummer: 3M-Classic-White
  Tunt vaxlager
  Gjorda i bomull
  Stretch 0%
  Bredd: 2.5mm
  OEKO-TEX® Certifikat Godkända
  Vanligt använda i finskor