• 290+ Sålda

  Skosnören – 3mm Gula

  39,95 SEK
  Längd (cm)
  Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

  Runda Gula Finskosnören Driver Fram Din Glans

  Runda gula skosnören för finskor lyser upp dina finskor medan de erbjuder en mångsidig estetik som går hela vägen tillbaka till 17 000 f.Kr.

  Hur kan du argumentera med den nivån av tidlöshet?

  Som något skänkt från himmelen ovan användes färgen gul för att skildra livet på grottväggen innan människor ens hade uppfunnit skrivspråket. Jag är säker på att hur snygg färgen går med brunt och svart bara var en tursam olycka.

  Men alla vet hur väl gult harmoniserar men starkt kontrasterar med lila och violett i alla deras nyanser. Fråga bara Vincent Van Gogh, som tydligen älskade kombinationen. Men vad vet han? Han är bara den mest kända målaren i Västerländsk konst.

  Låt ljuset skina på dina skor. Gå in i ett rum som om du vore under en strålkastare utan att behöva kisa. Är du redo för röda mattan på Hollywood? För ett affärsavtal värt flera biljoner dollar? För en snabb åktur upp längs kusten med toppen ner och din snygga sko nedtryckt lite för hårt på pedalen?

  Från den mörka väggen av grottor tusentals år sedan till stora balsalar med en toppmodern ljusutställning/DJ-set har gult  klarat tidstestet som ingen annan.

  Du kan prova alla andra snören under solen. Men runda gula finskosnören gör att solen lyser upp under dina fotleder.

  Skriv en recension
  Artikelnummer: 3M-Classic-Yellow
  Tunt vaxlager
  Gjorda i bomull
  Stretch 0%
  Bredd: 2.5mm
  OEKO-TEX® Certifikat Godkända
  Vanligt använda i finskor