• 1370+ Sålda

  Skosnören – 3mm Ljusbruna

  39,95 SEK
  Längd (cm)
  Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

  Runda Beige Finskosnören Släpper Lös Möjligheter

  Runda beige finskosnören gör dina finskor till paradisets öar. Men komforten, stilen och premiumkvaliteten var tillverkade med varje miljö i åtanke - från en livsförändrande jobbintervju till en liten fiskebåt mitt i havet passar dessa snören alltid in.

  Beige är en färg som kan vara lätt att missa om den inte kompletteras korrekt. Beige hotellgardiner ovanför en beige matta? Inte okej. Beige skosnören av högsta kvalité träddgenom en blå finsko? Du tar semestern med dig till jobbet, och det smittar av på alla andra.

  Ser du dem le? Du orsakade det.

  Visste du att vissa människor inte inser att snören som följer med i skor borde vara avsedda för pappersförstöraren? Bra att du är en av de få som inser det - och förstår den utmärkande skillnaden snygga skor kan göra.

  Runda beige finskosnören är som att börja dagen på stranden. Du vet att de ser bra ut, kommer inte att knytas upp och går lika bra med mörkbrunt läder som de gör på vita finskor. Suckar du redan?

  Vi skulle fråga var dessa snören kommer att ta dig, men vi är säkra på att du har en strand i åtanke, oavsett om det är nya möjligheter, eller de som redan är bekanta.

  Skriv en recension
  Artikelnummer: 3M-Classic-LightBrown
  Tunt vaxlager
  Gjorda i bomull
  Stretch 0%
  Bredd: 2.5mm
  OEKO-TEX® Certifikat Godkända
  Vanligt använda i finskor