• 1430+ Sålda

  Skosnören – 3mm Blå

  39,95 SEK
  Längd (cm)
  Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

  Runda Blå Finskosnören Gör Vågor

  Runda blå finskosnören var designade för finskor för att få det att kännas som att du går på vatten varje gång du går in i ett rum. Men det är inget mirakel - det är den oförglömliga komforten blandad med den beundransvärda stilen som dessa lockande snören levererar.

  Och leverera kommer de, till en plats för bortom alla jämförelser. Du kommer att känna skillnaden av premiumkvalitet när du glider ut dem ur förpackningen.

  Drapera dem över din handflata som ett finjusterat armbandsur. Notera den subtila, men fascinerande detaljerade flätningen.

  Och stiften (spetsen på snörena). Innan du ens snörar upp skorna, lägg märke till stiften på dessa djupa, blå snören. Vi slår vad om att du undrar vad du har gjort med andra snören hela ditt liv, för låt oss vara ärliga här, billig plast är för en sista minuten födelsedagspresent för någon du knappt känner, inte skor för en fulländad vuxen person.

  Oavsett om du planerar att få allas ögon att simma i ett hav av svartsjuka genom att matcha dem med en helblå smoking eller fixa det sista tillägget till den outfit du kommer att bära för att kräva den befordran du vet att du förtjänar, kommer runda blå finskosnören inte att göra dig besviken.

  Skriv en recension
  Artikelnummer: 3M-Classic-Blue
  Tunt vaxlager
  Gjorda i bomull
  Stretch 0%
  Bredd: 2.5mm
  OEKO-TEX® Certifikat Godkända
  Vanligt använda i finskor