1600+ Sålda

Thin round navy blue shoelaces

39,95 SEK
Längd (cm)
Hjälp mig att välja längd
par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

Runda Marinblå Finskosnören Gör Alltid Vågor

Dina fötter i finskor får omedelbart ett utflöde av komfort och stil när de snöras åt med runda marinblå finskosnören. Bli inte förvånad om folk stannar upp för att beundra dem - det här är skosnörsversionen av stora vattenfall.

Faktum är, att bär dina gamla snören är som att stå bakom det vattenfallet. Snöra upp dem och kasta dem åt sidan. Gå sedan genom vattenfallet, låt det svala, uppfriskande, revitaliserande vattnet rinna över dina skor, varje gnutta som lägger till den djupa, fängslande färgen på de långsamt formande marinblå snören.

På andra sidan fallet kommer dina fötter att känna sig annorlunda. Skorna... en säkrare och ännu mer flexibel passform. Och färgerna - denna marinblå går med både ljusa färger som vitt, beige, ljusbrunt eller starkare färger, som rött, orange och gult. I grund och botten är deras mångsidighet lika bred som oceanerna.

Översvämma en formell inställning med din elegans. Brist in genom hissdörrarna och gå till ditt kontor och lämna ett spår av fantastiskt bakom dig. Flyt genom en viktig händelse med vetskapen att dina skor håller dig om ryggen.

Skriv en recension
Artikelnummer: 3M-Classic-NavyBlue
Tunt vaxlager
Gjorda i bomull
Stretch 0%
Bredd: 2.5mm
OEKO-TEX® Certifikat Godkända
Vanligt använda i finskor