• 1600+ Sålda

  Thin round navy blue shoelaces

  39,95 SEK
  Längd (cm)
  Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

  Runda Marinblå Finskosnören Gör Alltid Vågor

  Dina fötter i finskor får omedelbart ett utflöde av komfort och stil när de snöras åt med runda marinblå finskosnören. Bli inte förvånad om folk stannar upp för att beundra dem - det här är skosnörsversionen av stora vattenfall.

  Faktum är, att bär dina gamla snören är som att stå bakom det vattenfallet. Snöra upp dem och kasta dem åt sidan. Gå sedan genom vattenfallet, låt det svala, uppfriskande, revitaliserande vattnet rinna över dina skor, varje gnutta som lägger till den djupa, fängslande färgen på de långsamt formande marinblå snören.

  På andra sidan fallet kommer dina fötter att känna sig annorlunda. Skorna... en säkrare och ännu mer flexibel passform. Och färgerna - denna marinblå går med både ljusa färger som vitt, beige, ljusbrunt eller starkare färger, som rött, orange och gult. I grund och botten är deras mångsidighet lika bred som oceanerna.

  Översvämma en formell inställning med din elegans. Brist in genom hissdörrarna och gå till ditt kontor och lämna ett spår av fantastiskt bakom dig. Flyt genom en viktig händelse med vetskapen att dina skor håller dig om ryggen.

  Skriv en recension
  Artikelnummer: 3M-Classic-NavyBlue
  Tunt vaxlager
  Gjorda i bomull
  Stretch 0%
  Bredd: 2.5mm
  OEKO-TEX® Certifikat Godkända
  Vanligt använda i finskor