130+ Sålda

Skosnören – 3mm Lime

39,95 SEK
Längd (cm)
Hjälp mig att välja längd
par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

Runda Lime Finskosnören Känns Handplockade för Dig

Finskor förbättras helt enkelt med runda lime skosnören för finskor, en unik färg utformad för unika miljöer. Du vet, som kontoret, en fest, ett bröllop, en resa till köpcentret.

Åh, är de inte unika platser för dig? Tja, då har vi goda nyheter för dig - eftersom du överväger dessa snören, var som helst som har dig, är unikt, och alla andra som finns där är åtminstone enligt vår uppfattning privilegierad att dela det med dig.

Limegrön har definitivt en jordig känsla, men inte utan att ha en ljus neonnyans som är fascinerande att titta på. Så är de är lika bra för en underjordisk dansklubb som de är för en picknick som första dejt? Bra fråga. Och svaret är, absolut...

Du kan inte fortsätta vara bitter över dina gamla snören för alltid. Så småningom kommer du att behöva göra slut på deras lidande genom att slänga dem i papperskorgen och sedan omedelbart ta ut soporna för att inte sprida den fruktansvärda lukten av billiga skosnören.

Men tur nog för dina skor, det bästa sättet att tvätta bort underlägsenheten av andraklass-snören är att fräscha upp dem med ett fräscht par av våra runda lime finskosnören. När du snör åt dem kommer dina skor att återupplivas, glänsande och redo att köra.

Skriv en recension
Artikelnummer: 3M-Classic-Lime
Tunt vaxlager
Gjorda i bomull
Stretch 0%
Bredd: 2.5mm
OEKO-TEX® Certifikat Godkända
Vanligt använda i finskor