• Guld & Silver Skosnören

  Stå i Rampljuset med Silver- eller Guldskosnören

  När du bär guld eller silver skosnören gör dina fötter en egen entré. Så du går redan in i varje rum minst två gånger. Och medan de går genom hålen (snörhålen) på de flesta nya skor, är de lite bredare än vanliga platta skosnören: du vill ha den där extra smällen, så vi gav dina diamantliknande dubbar mer utrymme att skimra. När det är dags att skina kan du inte ta fel med silver- eller guldskosnören. För att ha solen vid fötterna betyder att hela världen roterar runt dig.

  1740+ Produkter Sålda
  1740+ Sålda

  Längd (cm):

  Längre för stövlar »
  par par par
  1270+ Produkter Sålda
  1270+ Sålda

  Längd (cm):

  Längre för stövlar »
  par par par

  Andra kategorier

  Specifikationerna för Guld/Silverskosnören 

  - Bredd: 1 cm
  - Bra för: Guld, silver, glittrande och iögonfallande skor.
  - Material: Polyester, vävt i ett starkt mönster för oöverträffad tålighet.
  - Stretch: 7%
  - Hållbarhet: 9/10
  - 9 tillgängliga längder: 70 cm, 85 cm, 110 cm, 130 cm, 150 cm, 175 cm, 200 cm, 250 cm, 300 cm.


  Skinande Nya Ersättningssnören

  Även om dina skor kom med guld- eller silverskosnören, är ett par från FeetUnique en garanterad uppgradering. Eftersom vi specialiserar oss speciellt på snören koncentrerar vi all vår energi på att skapa saker som är spektakel på egen hand. De glider in i nästan alla nya skor och gör även de tråkigaste till de hippaste, och kan kanske ses från rymden, deras glittrande är så imponerande. Enkelt uttryckt, om folk bara bar skosnören utan skorna, skulle silver och guld vara de bästa säljarna.


  Gnistrar Mer, Ljusare och Starkare

  Det metalliska utseendet på våra silver- och guldskosnören är inte bara för stilen: med 9 av 10 på hållbarhetsskalan är de så nära metall som skosnören kan vara och det synd. Vårt foto på hemsidan är inte redigerat. Dessa snören glänser verkligen så mycket och ljust, på nivån av en kristallklar natthimmel och får kristallerna över en gnistrande sjö att skämmas. Dessa snören blev inspirerade av alla de saker som får oss att gå: Oooo och Aaah. Och om vi får ödmjukt skryta: vi lyckades.


  Hjälper Kläder och Personligheter att Gnistra

  Folk kanske vill röra på dina guld- eller silverskosnören, vilket gör att det ser ut som om de bugar; perfekt, eftersom du låser upp din inre kunglighet. Kung Midas önskade att han hade skosnören som dessa. Vi är ganska säkra på att dessa snören kan användas som valuta i vissa länder. Du kan komma undan med att bära dem som halsband, armband, bilsmycken, eller till och med till palatslobbyn. Skämt åsido, dessa snören vänder folks huvuden, oavsett hur du matchar dem med resten av din klädsel.


  Komfort, Självförtroende, Klass

  Både silver och guld skosnören uppvisar den perfekta balansen mellan tidlös elegans och modern popularitet, en elegant kombination som tar från det bästa av det gamla och det nya. Medeltiden träffar Hollywoods röda matta.

  Men det här går utöver att se fantastiskt ut, du kan också njuta av 7% stretchflexibilitet som gör det enkelt att springa efter din dröm. Högfriktionsmönstret betyder att snörena inte kommer att bli oknutna, så att du aldrig snubblar. De säger mer bara genom att se så bra ut än vad vi skulle kunna säga med en miljon ord (det, är stiligt.) Medan alla ser dig kan du njuta av de tre K:na: komfort, självförtroende och klass.


  Bra För Jorden

  Gör din del medan du skiljer dig från mängden. Det kan se ut som miljövänlighet kastats bort, men vi gör faktiskt alla våra snören på ett sätt som är certifierat av OEKO-TEX® STANDARD 100 testning. Det betyder, trots deras glans och glitter och slående guld- eller silverfärger, använder vi blekmedel, färgämnen och andra kemikalier på de mest jordvänliga sätten. Så du kommer inte bara att vara en fyr av fantastisk stil, du kommer också att vara en fyr av hopp för framtiden också. Vinst hela vägen med andra ord.


  Högkvalitativt, Lågt Pris, Ingen Risk

  Du behöver inte betala löjliga priser för högkvalitativa guld- och silverskosnören. Trots att vi erbjuder de längsta, svindlande, alltid frälsningsinspirerande snören som inget annat märke kommer nära, säljer vi allt för under trettiofem kronor. Du kan också returnera dem när som helst, det är så säkra vi är att de kommer att vara för evigt och se bra ut för alltid. Visst, för alltid är en lång tid, men vi måste tänka så långt, eftersom vi säljer skosnören som gör det svårt för andra att glömma dig.