Guld & Silver Skosnören

Guld & Silver Skosnören

Vi har faktiskt ett problem med just denna kategori, eftersom vi tycker det är svårt att skildra strukturen på dessa skosnören på fotografier. Se, dessa skosnören gnistrar faktiskt på grund av glittret vi har satt på dess yta.

Du har mer än ett dussin färger för dig att välja mellan, men alla dessa är gjorda av högkvalitativt material. Åtta av de snören som finns i denna kategori har solida färger medan de andra sju har gradientnyanser. Du kan praktiskt taget använda dessa skosnören för alla typer av skor, men de är särskilt utformade för vardagliga typer. Bortsett från den glittriga ytan, varvid bredden av dessa par bidrar även till att de är extraordinära.

Standardbredden för skosnören är 8mm. De snören i denna kategori har en bredd på 10mm, vilket gör dem mer omfattande och märkbara även på avstånd. Vad gäller deras längd, har alla skosnören i denna kategori en längd på 112cm. Denna längd är standard, inte för kort eller för lång. Dessa egenskaper är unika, men grundfunktionerna är faktiskt samma för alla par som finns på vår webbutik. Vi använder polyester med reflekterande stammar i det så att skosnörena har en hög retentionsfärg och en elegant glittrig effekt.

Du behöver bara punga ut med 39,95 SEK för att så ditt egna helt nya par från denna kategori. Dessutom har vi fina rabatter du kan utnyttja genom att helt enkelt köpa mer än ett par åt gången. Om du skulle skaffa två par från denna kategori, så skulle det bara kosta 64,95 SEK (14,95 SEK rabatt); å andra sidan om du skaffade tre par skulle det ge dig en rabatt på 29,90 SEK. Det innebär att alla tre par kan bli dina för endast 89,95 SEK.

Längd (cm):

Längre för stövlar »
par par par

Längd (cm):

Längre för stövlar »
par par par

Längd (cm):

Längre för stövlar »
par par par

Andra kategorier