• Vita Skosnören

  Välj Vita Skosnören, Ett par av Ren Perfektion

  Skrivarpapper. Nyfallen snö. Ljuset i slutet av tunneln. När något är starkt vit är det märkbart. Representerar den ett tomt blad? Födelse och förnyelse? Kanske. Och eftersom möjligheterna är oändliga när dina skor är knutna, antar vi att det är vettigt. På FeetUnique hittar du ett nytt par vita skosnören för vilken typ av sko som helst. Men bara en varning, du kan bli trött på de långsamma klappar som blir till applåder när du kommer in i ett rum.

  3580+ Produkter Sålda
  3580+ Sålda

  Längd (cm):

  Längre för stövlar »
  par par par
  1500+ Produkter Sålda
  1500+ Sålda

  Längd (cm):

  Längre för stövlar »
  par par par
  1060+ Produkter Sålda
  1060+ Sålda

  Längd (cm):

  Längre för stövlar »
  par par par
  1220+ Produkter Sålda
  1220+ Sålda

  Längd (cm):

  Längre för stövlar »
  par par par
  680+ Produkter Sålda
  680+ Sålda

  Längd (cm):

  Längre för stövlar »
  par par par
  680+ Produkter Sålda
  680+ Sålda

  Längd (cm):

  par par par
  110+ Produkter Sålda
  110+ Sålda

  Längd (cm):

  par par par
  190+ Produkter Sålda
  190+ Sålda

  Längd (cm):

  par par par
  230+ Produkter Sålda
  230+ Sålda

  Längd (cm):

  par par par
  120+ Produkter Sålda
  120+ Sålda

  Längd (cm):

  par par par

  Längd (cm):

  par par par

  Längd (cm):

  par par par

  Längd (cm):

  par par par

  Andra kategorier

  Vita Snören är den Rätta Ersättningen 

  Alla våra erbjudanden sätter "snören" i termen: ersättningssnören. Du får två fläckfria vita skosnören som garanterat passar in i en show. Bredden är standard så att de passar in i nästan alla snörhål, och de kommer i alla längder så att du aldrig får ett par som är för korta eller för långa, utan precis rätt. Och det kan vi inte säga om varje färg: vita skosnören går med alla färger en sko kan ha, inklusive vitt. Även om de kanske inte funkar med skor som är en gulaktig benvit-nyans av samma skäl varför det är riskabelt att odla ett vitt skägg.


  Ett Snyggt Tillägg till Sneakers

  Först och främst, följ oss på Instagram om du vill ha en fantastisk sneakerinspiration, och det kommer inte vara länge innan du skrollar igenom vårt galleri och inser precis hur fantastiska vita skosnören kan göra ett par snygga sneakers. Färgen ger en skarp kontrast till mörkare färger, och på ljusare färger ger den ett ljust och rent utseende som inte ens ljusa skosnören kan tävla mot. Och alla vita sneakers? Om det inte är värdigt en musikvideo, vad är det då?


  Knyts Inte Upp Eller Fransas

  Vi gör förstklassiga snören, inte bristfälliga snören, så du kommer inte att kämpa med den trassliga röran av ett slitet skosnöre som direkt kan förstöra en vecka. Våra snören fransas aldrig och håller för evigt, och eftersom att vi designar varje par för att ha en oöverträffad friktion, om du knyter dem ordentligt, kommer de att fortsätta vara det. Det är inte bara är det pinsamt med ett par vita skosnören som oönskat knyts upp, det kan vara rakt av farligt. Vad händer om du balanserar över en lavagrop? Nej, vi föredrar att vara på den säkra sidan.


  Gjorda För (Alla) Skor

  Vita skosnören är allmänt älskade, så vi erbjuder dem i ett brett utbud. Men de är inte breda, de passar in i de önskade snörhålen, oavsett om de är finskor, sneakers, löparskor eller vandringsskor. Du kan även hitta reflekterande skosnören, perfekt för midnattsutforskningar och joggingturer i soldnedgången, eller uppleva bekvämligheten och säkerheten hos elastiska snören. Vi har allt, och det är allt så vitt som en snöglobs glitter.


  Starka som Elfenben för de Mest Rättvisa Priserna i Landet

  Våra snören varierar i hållbarhet och töjbarhet beroende på dina mål för skor, men våra snören blir aldrig fransiga, och de varar för alltid. Dessutom är priserna låga, särskilt för den otroligt höga kvaliteten, och om du är i USA skickar vi gratis till dig. Om du är utanför USA är det inget personligt, det kostar bara mer. Lita på oss: om vi hade de där skorna som bärs av den grekiska guden Hermes, skulle vi handleverera dem som en slags skosnörestomte. (Tomten och Hermes är förresten båda lojala FeetUnique kunder.)


  Hjälper Att Hålla Vår Planet Ren

  Blekmedel och färgämnen och varje fas i processen att göra våra skosnören är certifierade STANDARD 100 av OEKO-TEX®. Du kan lära dig mer här. (Kolla in hur bra deras orangea text ser ut mot den vita bakgrunden. Kan fungera som en pedagogisk inspiration!)