• 390+ Sålda

  Skosnören – 3mm Gröna

  39,95 SEK
  Längd (cm)
  Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

  Runda Gröna Skosnören för Finskor Erbjuder en Rikedom av Stil

  Du har gått för länge utan att se grym ut - och våra runda gröna finskosnören hjälper finskor se ut som grymhet personifierad.

  De säger att det inte finns någon belöning utan risk. Men hur är det med de säkra sakerna? Det är sant att det finns få av dem i livet, och vanligtvis när någon säger "Det är en säker sak", är det alltid en kusin man inte känner. Du har inte pratat med dem på åratal. Och plötsligt erbjuder de dig en "fantastisk" ny investeringsmöjlighet.

  Dessa snören är inte det!

  I stället är de en verklig version av en säker sak, och inte bara på grund av vår pengarna tillbaka garanti (ifall de inte blåser bort dina förväntningar). Dessa är premiumsnören, varje tråd utformad för att tjäna varje öre de kostar. När de är knutna kommer de aldrig att gå upp, oavsett hur stressig situationen är. Den färglösa livslängden gör det möjligt att gå in i chefens kontor, lägga fötterna upp på skrivbordet, peka på snörena och be om en löneförhöjning.

  Faktum är att vi skulle satsa på att dörrarna till möjligheter som dina runda gröna finskosnören kommer att öppna kommer mer än väl att kompensera för sin förstklassiga prislapp.

  Oavsett om det är business formal eller business casual, får dessa snören saker att hända.

  Skriv en recension
  Artikelnummer: 3M-Classic-Green
  Tunt vaxlager
  Gjorda i bomull
  Stretch 0%
  Bredd: 2.5mm
  OEKO-TEX® Certifikat Godkända
  Vanligt använda i finskor