250+ Sålda

Skosnören – 3mm Grå

39,95 SEK
Längd (cm)
Hjälp mig att välja längd
par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Få en unik look
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Håller sig knutna hela dagen

Dessa gråfärgade skosnören uttrycker förfining . Det är en tidlös färg som infriar en känsla av stil och klass. Du kan bära dem i skor i valfri färg även om dom gör sig bäst i svarta eller vita skor. Det är ett säkert val om du söker en klassisk och elegant stil.

________________________________________

Huvudsaklig text :

Dessa skosnören är tillverkade av kvalitetstrådar. Färgerna som används i skosnörena är original och skapar i kombination med trådningen ett perfekt djup och ljusstyrka. Vi tror på att kvaliteten är det viktigaste, eftersom det är denna faktor som är den främsta orsaken till att människor återvänder till vår webshop, för att köpa fler skosnören.

Pris:

2 par för 49.95 SEK – rabatt 9.95 SEK

3 par för 69.95 SEK – rabatt 19.95 SEK

Vi stödjer ett antal online betalningsmetoder inklusive Visa, MasterCard och Amex.

Grå är av naturen attraktiv. Om färgen är försedd med den perfekta kombinationen av ljus och glans, då blommar den upp till en fantastisk färg! Vi har blandat ihop den perfekta ljusa färgen med en perfekt tjocklek. Prova våra skosnören och känn skillnaden!

Våra skosnören gör en stor inverkan på utseendet på dina skor. Den mjuka och glänsande grå färgen gör att skorna ser mycket trevliga ut. Du kommer att känna dig som att du bär nya skor eftersom de kommer att få en märkbart nytt utseende.

Köp dina skosnören idag och njut av resultatet inom en kort tid!

Beroende på storleken på dina skor måste du välja rätt längd på dina skosnören.

Vi lägger våra beställningar i brev och skickar dem med post direkt till våra kunders hus så att de inte nödvändigtvis behöver vara hemma, när ordern anländer. Fraktkostnaden minskar också avsevärt när vi skickar din order på detta sätt.

.

Skriv en recension
Artikelnummer: 3M-Classic-DarkGrey
OEKO-TEX® Certifikat Godkända
Tunt vaxlager
Bredd: 2.5mm
Stretch 0%
Gjorda i bomull
Vanligt använda i finskor