• 1410+ Sålda

  Skosnören - 6mm Svarta

  39,90 SEK
  Längd (cm)
  Längre för stövlar » Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

  Svarta Ovala Skosnören Är För Riktiga Tävlare

  Våra svarta ovala skosnören uppgraderar direkt atletiska skodon - inte bara skapades de för att ha mångsidigheten som krävs för att dominera under alla atletiska förhållanden, de är i världens mest anpassningsbara färg.

  Dina skor kan ha ett mönster som täcker hela färghjulet, eller så kan de vara en, solid färg utan så mycket som en förändring i nyans. Svarta snören kommer att se bra ut på dem alla.

  Hur vet vi? Har vi provat dem i varje sko? Ja. Ja det har vi.

  Det första du vill göra när du snörar upp dessa svarta ovala skosnören är att dra och springa. Du vill satsa på ett sprintrekord eller dunka en basketboll eller göra en trippel framåtvolt utan springstart.

  Bra! Det var vad de gjordes för.

  Det är allt tack vare vår toppmoderna skosnöres flexibilitet, hållbarhet och trygghetsteknik, vilket - och det kan vara svårt att tro - är ännu bättre än det låter. Det är som att pumpa kol i ångmotorerna som nu är fötterna (förutom att våra snören är OEKO-TEX®-certifierade miljövänliga.)

  Dina skor kommer att känna sig helt nya. Du kommer att sätta nya rekord för dig själv (och möjligen världen) tack vare dessa snören.

  Skriv en recension
  Artikelnummer: 6M-Oval-Black
  Bredd: 6mm
  Gjorda i polyester av hög kvalité
  Vanligt använda i gymnastikskor
  Kan töjas 15%
  OEKO-TEX® Certifikat Godkända