• 980+ Sålda

  Skosnören - 6mm Marinblå

  39,90 SEK
  Längd (cm)
  Längre för stövlar » Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

  Dyk in i det Okända med Marinblå Ovala Skosnören

  Marinblå ovala skosnören var speciellt tillverkade för föregångare, så det är ingen slump att de matchar himlens färg de första minuterna av dagen - din morgonjoggning är på väg att kännas, ses och bli bättre på alla sätt.

  Det är inte att säga att dessa snören gör dig snabbare. I stället kompletterar de din hastighet med oöverträffad flexibilitet, friktion som håller dem bundna och hållbarhet som gör dig till en väloljad maskin.

  Enkelt sagt, ostoppbar ska nu bli en underdrift.

  Dessa snören blir också din stils motsvarighet, genom att ge kontrast till ljusa färger, eller ge en nyans till färger som matchar deras mörker.

  Och om dina löparskor har ett mönster av färger, som många är kända för att göra, hjälper dina marinsnören att styra ögonen på dina nya beundrare. Titta när dem stirrar och ler. De är imponerade. Visst känns det bra?

  Inte för dina konkurrenter. De kommer att distraheras av både din högre prestanda och de högpresterande snören som gör det möjligt. (Och hur du stjäl deras beundrare, förstås.)

  Vi utmanar dig inte att springa mot destinationer som du trodde var utom räckhåll. Våra marinblå ovala skosnören gör det.

  Skriv en recension
  Artikelnummer: 6M-Oval-NavyBlue
  Bredd: 6mm
  OEKO-TEX® Certifikat Godkända
  Kan töjas 15%
  Vanligt använda i gymnastikskor
  Gjorda i polyester av hög kvalité