350+ Sålda

Skosnören - 6mm Ljusbruna

39,90 SEK
Längd (cm)
Längre för stövlar » Hjälp mig att välja längd
par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

Ljusbruna Ovala Skosnören Skapar Spår till Överallt

Som spåret vid sjön som du gillar att köra ut till som träningspass då och då leder våra ljusbruna ovala skosnören blicken ner mot löparskorna som att du ska leda andra löpare.

Vänta en sekund. Antyder vi att dessa snören inte bara ser påfallande snygga ut på dina skor, utan också gör dig snabbare?

Nej, vi antyder inte det. Det skulle vara löjligt. I stället säger vi det rakt ut.

Täljda från träden av beslutsamhet och slipade av svetten från hårt arbete är dessa snören gjorda för att göra dig bättre. Deras flexibilitet innebär att du kan svänga så snabbt och enkelt att du kanske kommer tjuta som en racerbil. Friktionen och hållbarheten säkerställer att de inte kommer att gå upp eller fransas, vilka sämre snören är ökända för att göra. Kan du föreställa dig att det händer mitt i springturen? Du behöver du inte. Det är nu en mardröm som du aldrig kommer att behöva leva i.

Oavsett om du joggar ner den där vägen vid sjön du går till varje tisdag klockan 7 på morgonen, löpbandet du är riktigt glad du köpte och brukar använda, eller vid det där gymmet runt hörnet, lyckas dessa snören se lika bra ut som de känns.

Och ju hårdare du jobbar desto bättre fungerar de.

Skriv en recension
Artikelnummer: 6M-Oval-LightBrown
Bredd: 6mm
OEKO-TEX® Certifikat Godkända
Kan töjas 15%
Vanligt använda i gymnastikskor
Gjorda i polyester av hög kvalité