• 470+ Sålda

  Skosnören - 6mm Ljusgrå

  39,90 SEK
  Längd (cm)
  Längre för stövlar » Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

  Med Ljusgrå Ovala Skosnören, Springer Du Som Vinden

  Löparskor är inte kompletta utan ljusgrå ovala skosnören. Punkt.

  Du vet känslan av att gå in i en luftkonditionerad byggnad efter en trevlig lång joggingtur i den heta solen? Flexibiliteten hos dessa snören erbjuder den perfekta andningsförmågan och återinför dig till den känslan före, under och efter varje träningspass.

  Du vet hur det kan vara bokstavligen livshotande att snörena går upp när du springer på ett spår där två branta sluttningar rasar ned från båda sidor? Friktionen våra snören är kända för ser till att dina fötter alltid är säkra.

  Och färgen är ungefär lika mångsidig som den blir. Du vet inte vart du ska springa, så vitt är förmodligen inte det bästa valet. Men mörkgrå? Du vet bättre när du ska föra med dig blixtar.

  Ja, ljusgrått är den perfekta medelvägen, och den går med alla färger utan undantag. Därför är datorer och webbläsare så ofta ljusgrå eller silver - oavsett hur levande våra skärmupplösningar blir, kommer ljusgrått att göra så att det ser sexigare ut.

  Vad var det? Någonting ven förbi. Var det brisen?

  Nej. Det var du i dina ljusgrå ovala skosnören. Inte bara kommer de inte att se dig komma, de kommer inte ens att förstå vad som just passerade dem.

  Skriv en recension
  Artikelnummer: 6M-Oval-LightGrey
  Bredd: 6mm
  OEKO-TEX® Certifikat Godkända
  Kan töjas 15%
  Vanligt använda i gymnastikskor
  Gjorda i polyester av hög kvalité