• 690+ Sålda

  Skosnören - 6mm Neon Rosa

  39,90 SEK
  Längd (cm)
  Längre för stövlar » Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

  Dina Joggingskor Har Bett om Chockrosa Ovala Skosnören

  Dagarna med att inte ha ett par löparskor med våra högpresterande, rosa ovala skosnören är officiellt över. Inte bara är dessa snören speciellt tillverkade för att hjälpa dig att slita för en bikinikropp-med den ultimata kvaliteten, flexibiliteten och komforten - ser de ut som snörena som är menade för dig.

  Titta på de snören du har nu. Jag menar allvarligt. Verkligen? Kasta dessa i papperskorgen så fort som möjligt. Dessa snören är bättre. Punkt. Helt säkert. 100%.

  Vi är frestade att redan be dig att sakta ner. Det bor barn här och den hastighet du kommer springa tack vare dessa snören är ett säkerhetsproblem. Om du blåser fönsterluckorna från huset när du passerar det, är det oroväckande. Försök att komma ihåg det när du slår Världsrekord här och där.

  Och från höger fot till vänster fot kommer du vara glad över hur dina skor ser ut, och det gör alla andra också. Snacka om att göra din personlighet explosiv! Dessa lyser omedelbart upp ett par löpskor och om de redan har en gnutta av rosa i mönstret, är det deprimerande att inte matcha med chockrosa ovala skosnören.

  För att sammanfatta det hela: din träning är på väg att bli hårdare, och dina chockrosa ovala skosnören kommer att se fantastiska ut.

  Skriv en recension
  Artikelnummer: 6M-Oval-HotPink
  Bredd: 6mm
  OEKO-TEX® Certifikat Godkända
  Kan töjas 15%
  Vanligt använda i gymnastikskor
  Gjorda i polyester av hög kvalité