• 360+ Sålda

  Skosnören - 6mm Ljusblå

  39,90 SEK
  Längd (cm)
  Längre för stövlar » Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

  Ljusblå Ovala Skosnören Gör Joggingskor Bättre

  Ta med dig himlen var du än går med ljusblåa ovala skosnören - utformade för den aktive, det finns inget som säger hur högt du kan flyga när du har dessa på.

  Bli Hermes, den grekiska guden med vingar på sina skor. Varje dag når du en ny kryssningshöjd. Din löparskor kommer att kännas lättare eftersom de är mer bekväma. Och du är mer självsäker, för du vet att de här elitsportsnörena var byggda för att hålla jämna steg med alla dina spång och mer

  Tänk inte bara för att det är ljusblått att det är för lätta träningspass. Denna färg erbjuds endast eftersom den ser slående ut, elegant och har en unik mångsidighet. Vi tänker inte att ljuga - mycket få färger gör att dessa snören försvinner, eftersom det inte är varje dag människor ser en vacker molnfri dag när de tittar på någons fötter.

  Med det sagt: när de matchar med skorna, får de folk att tappa hakan.

  Det enda som ser bättre ut än att slå ett personligt rekord? Gör det medan du ser oslagbar ut. Och kanske slå ett världsrekord. Men nu ska vi inte bli för ivriga.

  Eller vet du vad? Låt oss bli ivriga. Ljusblåa ovala skosnören kommer att sitta och vänta på dig i dina främsta skor varje morgon, redo att bjuda in dig för att sväva.

  Skriv en recension
  Artikelnummer: 6M-Oval-LightBlue
  Bredd: 6mm
  Gjorda i polyester av hög kvalité
  Vanligt använda i gymnastikskor
  Kan töjas 15%
  OEKO-TEX® Certifikat Godkända