• 250+ Sålda

  Skosnören - 6mm rosa

  39,90 SEK
  Längd (cm)
  Längre för stövlar » Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

  Rosa Ovala Skosnören Lyser Upp Gymmet

  Våra rosa ovala skosnören var utformade för att komplettera dina löparskor, och din prestation, både i mode och i träningshastighet, kommer att bli bättre.

  Rosa kan vara fredligt och vackert eller vågat och spännande, beroende på färgerna du matchar dem med. På en färg som vit, får du det mer vänliga utseendet, ett par fötter som ber andra löpare att springa med dig.

  Men du kommer antagligen vilja sätta takten, eftersom dessa snören skapas speciellt för löpare. Tyvärr kommer inte alla att ha dem i sina löparskor, vilket är varför vi rekommenderar rekommendationer, men bara för att människor ska kunna hålla takten med våra kunder.

  Att matcha rosa snören med mörkare färger, som svart eller lila, är ett vågat val på ett bra sätt. Om dina löparskor har ett svart och lila mönster, och du kombinerar dem med dessa snören, kommer människor att bli överväldigade. De kommer vilja veta vad du gjorde under helgen.

  Berätta inte för dem. Mysteriet blir bättre än sanningen.

  Men du vet vad som inte är ett mysterium? Hur du drar av minuter från din joggingtid. Hur du förlorar kilon. Hur din magmuskler är så stenhårda och definierade, att du kan använda dem för att tvätta.

  Rosa ovala skosnören är väldigt du på alla sätt. Är du redo att släppa lös deras makt?

  Skriv en recension
  Artikelnummer: 6M-Oval-LightPink
  Bredd: 6mm
  OEKO-TEX® Certifikat Godkända
  Kan töjas 15%
  Vanligt använda i gymnastikskor
  Gjorda i polyester av hög kvalité