• 260+ Sålda

  Skosnören - 6mm Gröna

  39,90 SEK
  Längd (cm)
  Längre för stövlar » Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

  Gröna Ovala Skosnören Förhöjer Träningen

  Löparskor tas till nästa nivå med gröna ovala skosnören, noggrant konstruerade och framtagna för att göra träningen bättre.

  Denna förändring i din träningsrutin stärker din aerobics. (Du bör kolla att ditt gyms löpband kan gå tillräckligt snabbt.)

  Den Gröna Maskinen. Det är vad du kommer att bli känd som. Eftersom dessa snören designades speciellt för idrottare, kombineras flexibilitet med frihet noggrannhet med säkerhet. Det kan hävdas att dessa skosnören själva är gröna maskiner. Kombinerade med dig? Ostoppbara.

  "Tar du prestationsförhöjande?" kommer någon att fråga dig. Men bli inte förolämpad. Peka helt enkelt ner på dina skor, låt dem veta att din nyfunna hastighet är tack vare dina nya gröna ovala skosnören, och återgå sen direkt tillbaka till träningen.

  Ärligt talat, om du tar dessa skor för att spela golf, kanske du kan svinga 300 meter, börja springa och vara på green i tid för att se hole-in-one.

  Du kanske inte bryr dig om hur du ser ut som efter träning, men det gör inte ont i ditt spegelförtroende att se snygg ut innan du svettas, medan du svettas och medan det är svettigt. Dessa snören kan hantera svetten. Och du vet att du ser bra ut varje rep, så att du kan fokusera enbart på träningen.

  Gröna ovala skosnören håller dig alltid ett steg före, för de gjordes för dem som springer som att de menar det.

  Skriv en recension
  Artikelnummer: 6M-Oval-Green
  Bredd: 6mm
  OEKO-TEX® Certifikat Godkända
  Kan töjas 15%
  Vanligt använda i gymnastikskor
  Gjorda i polyester av hög kvalité