• 710+ Sålda

  Round black & dark brown laces

  39,90 SEK
  Längd (cm)
  Längre för stövlar » Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

  Runda Svarta och Mörkbruna Skosnören Visar Dina Riktiga Ränder

  Utformade för stövlar, men perfekta för alla typer av skor, kan runda svarta och mörkbruna skosnören hjälpa till att släppa lös ditt inre djur eller matcha din utåtriktad sofistikation, beroende på vilka skor du pryder dem med.

  Två färger tränger genom varandra från snörhål till snörhål, vilket skapar ett randigt mönster som är värd en ovärderlig antik korg, men gjord av material som är starkare än repen som lyfter fartygssegel (förmodligen). De är helt fascinerande när de kolliderar mot vitt, och de blandar sig som en grizzlybjörn som kryper mot sitt byte när du snör dem över en skor med liknande färg.

  Faktum är...okej. Alla andra snören är normala. Där sa vi det. Är du glad?

  En leopard kan inte ändra sina fläckar, men du är en människa. Du kan ändra vad du vill, gå från det underliga mönstret av dina gamla snören till dessa mästerligt randiga snören. Plus, leoparder bär inte skor, bortsett från i mina mer levande mardrömmar. Och ännu läskigare, drömleoparderna har inte på sig FeetUnique skosnören, bara de kassa snören som kom med deras tassformade skor. Det är okej att rysa.

  Våra runda svarta och mörkbruna skosnören får känna att du drömt fram dem själv, vilket betyder att varje gång du har dem knutna, går du i din egen drömvärld. Garanterat.

  Skriv en recension
  Artikelnummer: 4M-Round-BlackDarkBrown
  OEKO-TEX® Certifikat Godkända
  Bredd: 4mm
  Kan töjas 16%
  Gjorda i polyester av hög kvalité
  Vanligt använda i stövlar