• 420+ Sålda

  Skosnören - 4mm Lila

  39,90 SEK
  Längd (cm)
  Längre för stövlar » Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

  Runda Lila Skosnören Är För Den Unike

  En färg som är lättare på ögonen än röd men mer unik än blå. Runda lila skosnören ger stövlar och andra typer av skor ett tydligt personligt utseende. Detta är en färg som användes av kungligheter när våra år var fortfarande tresiffrigt (som 500 e.Kr.), och det är fortfarande ett något ovanligt stilval. Vilken annan färg kan hävda det?

  Varför är inte lila en av regnbågens färger? Eftersom det inte är en färg på det synliga spektrumet. Det är en kombination av blått och rött, vilket betyder att det inte ens är en del av vad folk tänker på när du ber dem att föreställa sig alla färger. Violett är som ett får och går med resten av flocken, medan lila är borta och gör sin egen sak - så att dina skor ser coola ut.

  Det är allmänt känt att lila går ihop med gult. På gula skor, kommer lila att smälla, utan tvekan om det. Men räkna inte bort mångsidigheten hos lila. Till skillnad från följaren violett kan inte lila bara spela på en sträng.

  Men dåså, varför inte bara matcha det med alla färgerna? Lila går med vitt som vitt på ris. Eller hur är det med ingen av färgerna? Svart och lila blir helt perfekt.

  Från ett avstånd ser bergskedjor lila ut. Det är en fantastisk syn, men varför ser du det långt ifrån? Dessa snörskor bjuder in lila att följa med dig, vart du än går.

  Skriv en recension
  Artikelnummer: 4M-Round-Purple
  Bredd: 4mm
  Vanligt använda i stövlar
  Gjorda i polyester av hög kvalité
  Kan töjas 16%
  OEKO-TEX® Certifikat Godkända