• 710+ Sålda

  Skosnören - 4mm Orange

  39,90 SEK
  Längd (cm)
  Längre för stövlar » Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

  Den Handplockade Färskheten av Runda Orange Skosnören

  Precis som att plocka färsk frukt från ett träd, fräschar dessa runda orange skosnören direkt upp ett par stövlar. Och snörade genom högtopps-sneakers, är du i princip en gående ode till basket.

  Men på atletiska dojjor? Snälla. Det skulle vara en stor chans att du skulle bli den fräschaste personen som någonsin levt, men den här utmärkelsen tillhör redan Bruce Lee.

  Många tycker att orange är gult och rött blandat, men det är faktiskt en egen färg på det synliga ljusspektret. Det är färgen astronauterna bär för att gå till platser människor aldrig har varit. Inget annat ord rimmar med det. Utan det skulle chansen vara låg att ROGGBIV skulle vara ett minnestrick.

  Ja, orange är en av sin sort.

  Det är också en färg som går med dina skor medan du fortfarande är en ledande figur, vilket är meningsfullt. Orange tar över himlen under soluppgång och solnedgång, och dominerar landskapet av Nordöst på hösten. Och du tar över ett tillfälle när du kliver in i det och bär en färg som är en perfekt balans mellan att vara vibrerande men ändå lätt på ögonen.

  Så om inte dina skor är orange (vilket skulle se grymt ut), kommer dessa snören att smälla och dra ögon till din skostil på ett sätt som få färger kan.

  Skriv en recension
  Artikelnummer: 4M-Round-Orange
  Bredd: 4mm
  Vanligt använda i stövlar
  Gjorda i polyester av hög kvalité
  Kan töjas 16%
  OEKO-TEX® Certifikat Godkända