• 450+ Sålda

  Skosnören - 4mm Neonrosa

  39,90 SEK
  Längd (cm)
  Längre för stövlar » Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

  Runda Chockrosa Skosnören Är Just Det: Chockerande

  Perfekta för de snyggaste stövlarna som någonsin burits men andas liv i alla sorters skor, misslyckas aldrig runda rosa skosnören med att skaka om saker - medan de håller sig knutna, smäller hela världen av.

  I grund och botten utformades dessa för musikvideon som är ditt liv.

  Det börjar med att kameran zoomar in på dina chockrosa snören. Du har dem snörade genom ett par vita sneakers - eller kanske ett par ljusgrå stövlar - vilket innebär att alla får njuta av utsökt ögongodis med en smaskig eftersmak.

  Eller kanske är din skodon av en mörkare nyans. I så fall brister rosa ut ur natten som en tutu-tornado. Människor som bär glasögon kommer långsamt att ta dem av i vördnad och säga, "Herre Gud", och andfått undra hur en skosnöreskombination så magisk kan vara av denna jord.

  Därefter zoomar kameran ut och det är du som dansar som om du är i en av de gamla iPod-reklamfilmerna, ljuset studsar från dina runda chockrosa skosnören medan du visar världen hur det ska göras.

  Denna musikvideo som är ditt liv? Den kommer inte sluta. Inte när du har dessa skosnören. Världen kommer att skaka till varje dunk från din fot.

  Skriv en recension
  Artikelnummer: 4M-Round-HotPink
  Bredd: 4mm
  Vanligt använda i stövlar
  Gjorda i polyester av hög kvalité
  Kan töjas 16%
  OEKO-TEX® Certifikat Godkända