• 2780+ Sålda

  Round dark brown shoelaces

  39,90 SEK
  Längd (cm)
  Längre för stövlar » Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

  Runda Mörkbruna Skosnören Låser Upp det Overkliga

  Våra runda mörkbruna skosnören är vad skogsarbetare får när de bara vill ha något för sina stövlar som kan stå upp mot elementen.

  Men sen, och det kom också som en överraskning för oss, hörde samma bastanta, fysiska arbetare av sig för att låta oss veta att de smällde av med färgens mångsidighet. "Jag köpte ett kortare par för mina klädskor och fick många komplimanger vid vin- och ostprovningen vid den nya konstgalan i centrum. Tack igen för ett fantastiskt tillägg till min garderob." Oj. Ganska coolt, eller hur?

  Men är ett direkt citat från en riktig skogsarbetare är det bästa att uttrycka den mångsidighet som erbjuds av den här typen av skosnören i denna färg? Vad sägs om den äldre aristokratiska kvinnan som använde sina gamla pengar för att köpa ett par av dessa för att matcha sina minkpälsar? Eller den lovande rapstjärnan som använde den mörkbruna färgen för att ge kontrast till sina vita dojjor, ett stilval som direkt hjälpte honom att bli uppskriven på ett skivbolag?

  Runda mörkbruna skosnören är som mångsysslare, och mästaren av de alla. De är en stilig färg gjord för att komplimentera tysk teknik, de går bra med vandring från Cape Horn till Venezuela med ingenting annat än ett par stövlar och en plastmugg med vatten och varje livsstil och modestil mellan dessa.

  Dessa skosnören slutar på den längd du begär, men möjligheterna som dyker upp när du snörar dem är verkligen oändliga.

  Skriv en recension
  Artikelnummer: 4M-Round-DarkBrown
  OEKO-TEX® Certifikat Godkända
  Bredd: 4mm
  Kan töjas 16%
  Gjorda i polyester av hög kvalité
  Vanligt använda i stövlar