• Adidas Yeezy - Skosnören Svarta och Silver

  49,95 SEK
  Längd (cm)
  Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

  Silvriga och Svarta Repskosnören Tar Sneakers till Nästa Nivå

  När du snör upp silvriga och svarta repskosnören skapar du ett originellt par sneakers. Det kan finnas någon som äger samma par skor, men det är inte troligt att någon har exakt den här kombinationen. Det innebär att du kan lämna hemmet varje dag med vetskapen att dina fötter är helt och hållet unika för dig. Det är en sorts skosjälvförtroende som endast silvriga och svarta repskosnören kan erbjuda.


  Dubbelfärgat Skapar en Originell Stil

  Silver och svart är en sådan lockande kombination att människor spenderar en förmögenhet på smycken med svart och silver. Matcha dessa repskosnören med ett kompletterande par sneakers, och dina fötter kommer garanterat att vrida på huvuden. Redo att bli uppspelt över att snöra dina skor? Då är du redo för silvriga och svarta repskosnören.


  Storlekar Som Passar Alla Skor

  Genom att erbjuda standardbredden för runda skosnören längd en mängd olika längder, kan du hitta ett par silvriga och svarta repskosnören som passar dina skor perfekt. Dessa är optimerade för både komfort och stil, vilket ger dina fötter bättre andningsförmåga medan de håller dem säkra. Vad är bättre än att se 100% bra ut? Att känna sig 100% också.


  Högsta Kvalitematerial – Hållbara, Konstanthet, Ljusa

  Värdet på alla par snören hos FeetUnique handlar om tre distinkta faktorer: hållbarhet, konstanthet och färg. Ditt nya par silvriga och svarta repskosnören kommer att överleva själva skorna. De kommer inte fransa sig eller knytas upp som de snören du fick med skorna. Färgerna kommer inte heller blekna och håller kvar sin livfulla kontrast dag in och dag ut. Om du letar efter det bästa bland det bästa, behöver du inte fortsätta leta. Du har hittat dem.

  Skriv en recension