• Adidas Yeezy - Skosnören Ljusgråa och Vita

  49,95 SEK
  Längd (cm)
  Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

  Gör Skor Coolare med Ljusgråa och VIta Repskosnören

  Bara att titta på ljusgråa och vita repsnören lugnar själen. De är den ultimata avslappningen för ett livfullt par sneakers, men de fungerar också perfekt med skor som har ett liknande färgmönster. Mångsidigheten är oslagbar; du skulle till och med kunna beställa dessa snören innan du köper sneakers och ändå veta att de passar perfekt. Men det är inte den enda anledningen till att du kommer älska dina ljusgråa och vita repskosnören.


  De Glider Rätt In i Sneakers Oavsett Storleken

  Du kan vara säker på att dessa skosnören går in genom snörhålen på dina skor, då dessa är gjorda i standardbredden. Men du kommer att behöva välja den längd du vill ha. Du vill inte ha dem för korta – det är bara irriterande. Men för långa så kommer du att snubbla över dem, eller fastna i något. Det är därför vi erbjuder ett sortiment, för att alltid erbjuda det perfekta paret skosnören utan misslyckande.


  Hög Hållbarhet Som Aldrig Bleknar

  Du vill inte att den här rökiga stilen ska förlora sin lyster. Det är därför du kom till FeetUnique. Vi säljer endast skosnören av högsta kvalité, produkter som är mer hållbara än skorna själva. tyget kommer inte att fransa eller tråda sig, trots at det är två färger i ett. Och när skorna du bär dem med slits ut, dina skosnören kommer att se så nya ut som dagen du fick dem. Men lita inte bara på oss blint, för ljusgråa och vita repskosnören är:


  100% Garanterade att Vara Exakt de Snören Du Hoppats På

  Om du är minsta missnöjd med dina ljusgråa och vita repskosnören, skickar vi dig en full återbetalning – och du behöver inte skicka oss snörena. Vi är så säkra på att du kommer få exakt det par skosnören du hoppats på. Det är den komfort, stil och kvalité som vi vet att du kommer att älska. Så mycket så att vi kan garantera det. Är du nöjd? Beställ då ljusgråa och vita repskosnören.

  Skriv en recension