• Adidas Yeezy - Skosnören Svarta och Blåa

  49,95 SEK
  Längd (cm)
  Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

  Fräscha Upp Dina Sneakers med Blåa och Svarta Repsnören

  Slutför dina skor med svarta och blåa repsnören. Just nu känns det som att dina sneakers saknar något. De är inte så bekväma som de skulle kunna vara. De ser inte så bra ut som de skulle kunna göra. Kanske de fransar sig eller förlorar sin lyster. Dessa problemen försvinner (tillsammans med de skosnören som kom med dina sneakers) när du trär på blåa och svarta repsnören. Redo att ta dina skor till nästa nivå?


  Passar Alla Skor – Enligt Dina Exakta Specifikationer

  Vi ser till att våra skosnören passar den stora majoriteten av de skor som de gjordes för. Men vi gör också våra snören för de som älskar att anpassa och individualisera. Välj längden på dina svarta och blåa repsnören. De kommer inte att vara för långa. Inte för korta heller. De kommer vara precis rätt, specifikt för dig.


  Unik Färgkombination som Förhöjer Din Stil

  Du köper inte blåa och svarta repsnören för att du vill ha vilket par skosnören som helst. Annars skulle du skaffa enfärgade och vara nöjd. De här gjordes för att matcha designen hos dina sneakers, för att slutföra din stil från tå till häl. Vi använder endast det finaste tyget och inspekterar varje produkt innan den lämnar fabriksgolvet, för att garantera att färgen, livfullheten och sömen är den bästa bland det bästa.


  Hitta Repsnören av Högsta Kvalité hos FeetUnique

  Vi är så säkra på att dessa är de bästa skosnören du någonsin ägt, att vi återbetalar ditt köp utan några som helst frågor, om du inte är helt nöjd. Blåa och svarta repsnören är inte bara vår specialitet, skosnören är det enda som vi säljer. Du har kommit till ett team som verkligen bryr sig om att dina sneakers ser och känns perfekta. Beställ idag – vi är glada att bevisa det för dig.

  Skriv en recension