• Adidas Yeezy - Skosnören Svarta och Gröna

  49,95 SEK
  Längd (cm)
  Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

  Designa Spännande Sneakers med Ljusgröna och Svarta Repskosnören

  Ljusgröna och svarta repskosnören är för de som vill ha ett annorlunda par skor enkelt, genom att köpa nya snören. Eftersom de inte bara gör så att dina skor blir finare, utan också förhöjer komforten på skodonet. Det är en kombination som är ovanlig i modevärlden. Vilket ljusgrönt och svart också är, vilket innebär att du får verkligen unika sneakers. Mer bekväma, snyggare och helt originella – det är fördelarna med ljusgröna och svarta repskosnören.


  Stark Färgkontrast Skapar en Unik Stil

  Några av våra varianter av repskosnören är diskretare än andra, där de två färgerna är nära i nyans och går ihop väl. Andra är mer livfulla, som våra metalliska varianter. Men precis i mitten finns ljusgröna och svarta skosnören. De är inte för högljudda, men inte för tysta heller, utan har en lockande balans som kompletterar sneakers väl, istället för att överväldiga dem. Vissa människor kallar det för perfekt. Vi håller med dem.


  Universal Passform. Anpassade Längder.

  Standardbredden försäkrar en nära garanti att ditt nya par ljusgröna och svarta repskosnören kommer att glida in felfritt. Men, längden är helt upp till dig. Om du fortfarande kör med de snören som följde med dina sneakers, har du antagligen en längd som är för lång eller kort. Välj din perfekta längd, snöra dem enligt den stramhet du vill ha och gör dig redo för oslagbar andningsbarhet, säkerhet och komfort.


  Exceptionellt Värde Möter en 100% Garanti

  Våra största prioriteter är kvalité, rättvist pris och kundnöjdhet. Om du inte är helt nöjd med dina ljusgröna och svarta repskosnören (eller någon annan produkt), erbjuder vi en full återbetalning. Du behöver inte skicka tillbaka dina snören eller ens ringa upp. För vi garanterar att de skosnören du får är exakt det du föreställt dig, och hållbarheten kommer att överleva själva skorna du satt dem i. Hos FeetUnique gör vi skosnören på rätt sätt. Upplev det själv genom att beställa ljusgröna och svarta repskosnören idag.

  Skriv en recension