• Adidas Yeezy - Skosnören Svarta och Gula

  49,95 SEK
  Längd (cm)
  Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

  Gula och Svarta Repsnören Gör Sneakers Snyggare

  När du letar efter en djärv och spännande färgkombination, så finns det få alternativ som drar till sig så mycket uppmärksamhet som gula och svarta repsnören. I naturen så har några av världens mest ikoniska djur den här fängslande kombinationen. Från insekter till ormar och mäktiga däggdjur, det är så vilt som det är vackert. Det är så unikt som det är universiellt. Det är stilen du har letar efter. Och den levereras bättre än någon annanstans här. Du är redo för gula och svarta repsnören, men är världen redo? Det finns bara ett sätt att ta reda på det.


  Passar Varje Sko. Gjord Just För Dig.

  Du välja längden för dina repsnören, oavsett färgen. Medan de kommer i standardbredd för att kunna passa i alla par sneakers, kommer du vilja välja rätt längd för just dig. Det är irriterande när snören är för korta och för långa (då du kan snubbla) är helt oacceptabelt. Dina nya svarta och gula repsnören ser redan ut som gjorda för dig. Hos FeetUnique kommer de att kännas som att de var gjorda för dig också.


  Stil och Komfort Borde Gå Hand i Hand

  Du behöver inte vara obekväm för att se fantastisk ut. Okej, det stämmer faktiskt inte – om du inte är här. Då är det alltid sant. Du får inte bara designen och stilen du älskar, utan också andningsförmågan, komforten och säkerheten för dina fötter kommer att förbättras med dessa skosnören. Vem säger att du inte kan ha allt? Det kan du när du har gula och svarta repsnören i dina sneakers.


  Oslagbart Värde hos Repsnören från FeetUnique

  Våra skosnören är gjorda för att hålla längre än de sneakers du snörar in dem i. Till och med de snören vi gör för de mest hållbara stövlarna på planeten kommer att hålla längre än stövlarna. Dessa kommer inte blekna eller fransa sig, eller knytas upp av sig själva helt plötsligt. Dina gula och svarta repsnören kommer att se likadana ut som den dag du köpt dem, varenda dag. Om de inte gör det, återbetalar vi din beställning. Vi gör skosnören på rätt vis. Gula och svarta repsnören är ett bevis för att du också gör det.

  Skriv en recension