• Adidas Yeezy - Skosnören Guld

  49,95 SEK
  Längd (cm)
  Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

  Sneakers Är Värda Guldiga Repsnören

  Varje gång du snör upp dina guldiga repskosnören, kommer det kännas som att du kan göra allt till guld. Vilket bättre sätt finns det att börja dagen på? När allt du vidrör blir till guld, finns det ingenting du inte kommer kunna uppnå. Var kommer dina nya sneakers att ta dig? Var du än går, kom dit i stil och komfort med helt guldiga repskosnören. Du förtjänar det.


  Designade för en Bekväm Passform

  Ofta kommer saker som vi ser bra ut i med en nackdel. Vanligtvis så handlar det om obekvämlighet. Men med dessa guldiga repskosnören kan du välja din perfekta längd. När du snör upp dem kommer du märka att den universala bredden passar perfekt i dina sneakers. Och andningsförmågan är oslagbar medan dina fötters säkerhet är på topp. Dessa snören är det bästa på alla nivåer.


  Fördelarna med Enfärgat

  De flesta av våra repskosnören kommer med två färger. Fördelarna med ett par helt i guld, är att ingenting distraherar från färgen. Dessa får dina sneakers att se ut som att de är täckta i guld. Även om dina skodon inte är dyra, kommer de att se så ut med helt guldiga repskosnören. Det är fördelen med det här unika, djärva färgvalet. Varför försvaga glansen med en andra färg? Enfärgat är för den som vet exakt vad de vill ha.


  Gjorda för att Hålla – Bleknar eller Fransas Aldrig

  Få saker är mer frustrerande än skosnören som går upp eller fransar sig. Med helguldiga repskosnören så är slit och släng en sak från det förflutna. Den guldiga färgen kommer att vara livfull så länge, att dina sneakers kommer att blekna långt innan dessa snören gör det; så ta på dessa på ditt nästa par skor också! Våra repskosnören är också utformade för att hålla sig knutna utan att slita på trådarna. Vi kan skosnören. Skaffa de guldiga repsnören du vet är gjorda på rätt sätt. Du förtjänar det.

  Skriv en recension