• Adidas Yeezy - Skosnören Svarta och Metalliska Röda

  49,95 SEK
  Längd (cm)
  Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

  Gör Sneakers Imponerande med Metalliska Röda och Normala Svarta Repskosnören

  När du är missnöjd med dina skor, är det antagligen för att de inte kom med röda och svarta repskosnören. Innan du går och köper ett nytt par, dra ut de där snören och vänta på att dina nya skosnören dyker upp. Skillnaden är slående, garanterat. Dessa skosnören lockade dig, vilket innebär att du inte nöjer dig med det nästbästa. Välkommen till den högsta nivån av skomode, och gör dig redo för svarta och metalliska röda repskosnören.


  Se Cool Ut och Känn Dig Bekväm

  Den bästa färgkombinationen möter den bästa kombinationen av fördelar. Med metalliskt röda men normalt svarta repskosnören, kan du ha de mest bekväma skorna medan du är den stiligaste personen i rummet. Få saker inom mode erbjuder det. Normalt så behöver man offra det ena för det andra. Välj din perfekta längd, dra dem igenom skorna och kliv ut i världen medan du ser ditt bästa ut, varje dag.


  Det Metalliskt Röda Sticker Ut Bland det Svarta

  Vridna över dina sneakers som en orm, ger det metalliskt röda en kontrast mot det svarta som skapar en iögonfallande effekt. Har någon gett dig komplimanger för dina skor? Du bör vänja dig vid det nu. Du bär trots allt inte skor som ser så här snygga ut, utan att vända på ett par huvuden. Från hälen till tån så gör metalliskt rött på svarta repskosnören så att dina skor skiner ljusare. Bokstavligt talat.


  Upplev den Oslagbara Kvalitén hos FeetUnique

  När dina skosnören håller längre än skorna, kan du använda dem om och om igen. Det är den sortens hållbarhet som du kan förvänta dig från varje par snören som säljs hos FeetUnique. Svarta och metalliskt röda repskosnören är inget undantag – de kommer inte fransa sig, blekna eller knyta upp sig själva. Du kan lika väl slänga de snören som kom med dina sneakers i soporna. Det är där dem ska vara. Dessa skosnören däremot, hör hemma på dina fötter.

  Skriv en recension