• Svarta OFF-WHITE Skosnören

  59,95 SEK
  Längd (cm)
  Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

  Svarta OFF-WHITE “SHOELACES”

  Öka dina sneakers stil eller byta ut gamla snören med dessa kopior av OFF-WHITE “SHOELACES”. Med exakt matchande typsnitt och gjort av starkt hållbart silikon printing är snörena av den högsta möjliga kvaliteten och gör ett fantastiskt jobb att likna originalen från Nikes “The Ten” Kollektionen med Virgil Abloh.


  Nike och Off-White, ett oundvikligt giftermål

  Få precis vad du förväntar dig på FeetUnique. OFF-WHITE snören kan användas med olika Nike skor såsom Jordans, Air Max, eller Prestos, oavsett om det är den senaste versionen eller ett äldre par. Du är endast ett tryck iväg från att dina sneakers når en ny stil nivå.


  Fri Frakt, Snabb Leverans, och en 100% Garanti.

  Vi levererar gratis överallt i världen. Det inkluderar våra normala skosnören samt de specialiserade Off-White snörena. Vi fraktar dem till dig så snabbt som möjligt så att du inte behöva vänta på din beställning. Om du inte är 100% nöjd med ditt köp, kommer du att få en återbetalning. Vi ställer inga frågor, och du behöver inte skicka tillbaka dina “OFF-WHITE” inspirerade skosnören. Men vi garanterar att du inte kommer att vilja göra det.
  Skriv en recension
  Artikelnummer: off-white-black
  Kan töjas 16%
  Bredd: 8mm
  Gjorda i polyester av hög kvalité
  OEKO-TEX® Certifikat Godkända