• 670+ Sålda

  Skosnören - 8mm Blå

  39,90 SEK
  Längd (cm)
  Längre för stövlar » Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

  Kollar du någonsin ner på dina svarta snören och tror att det saknas något? Visst, de har oomph, men de saknar subtilitet, och de lämnar inte precis dig att vilja veta mer. Vad du behöver är några trådar som erbjuder samma avsiktsförklaring med lite mer själ. Vad du behöver är James Brown av skoknytarvärlden. Vad du behöver är ett par av våra Platta Blå Skosnören.

  Dessa snören passar på skorna hos den som sitter i hörnet och trampar sina fötter mot takten. De är en gammal själ, en originell klassiker, otroligt cool. Dessa trådar sprider förtroendet på ett underdimensionellt sätt. De säger att du har rytm och du är inte rädd att använda den.

  Användare av detta speciella snöre finns i rökiga bluesbarer, sena nattliga funk sessioner och underjordiska jazzklubbar. De vet att de gamla grejerna är bäst, och att om det inte är trasigt, behöver man inte fixa det. Dessa själfulla snören har aldrig och kommer aldrig att ersättas. De är tidlösa.

  För maximal effekt rekommenderar vi våra platta blå skosnören med nyanser av vitt, grönt eller rött. Du kan hantera resten.

  Skriv en recension
  Artikelnummer: 8M-Flat-Blue
  Bredd: 8mm
  Gjorda i polyester av hög kvalité
  Kan töjas 16%
  OEKO-TEX® Certifikat Godkända