• 470+ Sålda

  Skosnören - 8mm Ljusblå

  39,90 SEK
  Längd (cm)
  Längre för stövlar » Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

  Skosnören behöver inte skrika högt för att slutföra din outfit. Ibland kan de vara glasyren på toppen av kakan, eller till och med körsbäret på toppen av glasyren på kakan. Om du letar efter ett par trådar som kan ge den finjusteringen, titta inte längre än våra Platta Ljusblåa Skosnören.

  Ljusblå är en känslig färg för känsliga själar. På grund av detta hittar du våra snören knutna på skor av kafé finsmakare, frustrerade konstnärer och älskare av musikaler. Det här är skosnören för människor med stora drömmar och djärva ambitioner. De kommer att dra dina fötter ett steg närmare de kreativa målen.

  Våra Ljusblå Skosnören är en lugnande viskning, kramen du behöver när saker inte går så bra. De projekterar självtro och har ett inre förtroende som få andra färger kan matcha.

  Så bli inte avskräckta av deras blyga utseende. Dessa är snören som är tysta och spänstiga, perfekta för människor som förstår att det handlar om resan, inte om hur mycket ljud du gör på vägen.

  Vi rekommenderar att du håller det enkelt med dessa ljusblå snören. Para ihop dem med klassiska nyanser av vitt eller grått för en subtil men iögonfallande kombination.

  Skriv en recension
  Artikelnummer: 8M-Flat-LightBlue
  Bredd: 8mm
  Gjorda i polyester av hög kvalité
  Kan töjas 16%
  OEKO-TEX® Certifikat Godkända