• Valvstöd Inlägg för Prestation

  235,00 SEK
  Size
  Längre för stövlar »
  par par par
  • Kvalitetskontrollerad efter Hållbarhet och Fel.

  Trött på att få den brännande känslan i dina fötter efter du har varit aktiv i några timmar? Våra valvstöd inlägg kommer hjälpa dig så att du kan fortsätta vara aktiv under längre och längre tid varje gång. Du kommer samtidigt förhindra eventuella framtida skador.

  Bästa Inläggen för Valvstöd

  Fotvalvets position är nyckeln när det kommer till rätt valvstöd. Dina fötter är inte i den optimala positionen om fotvalvet inte är på rätt plats, framförallt under intensiva fysiska aktiviteter. Problemet kommer att bli värre med tiden. Dina muskler spänns och din anatomi kan förändras och leda till problem med skelettet.

  Bästa Inläggen för Löpning

  Våra valvstöd är gjorda för fysisk prestation och är fantastiska på att absorberar chockar samt dämpa trycket av varje steg. Aktiviteter med en hög påfrestning, som att springa, kan leda till smärta och inflammation om du inte är försiktig. Dessa inläggen fungerar med alla typer av skor med en tät passform vilket är vad du letar efter. Fel fotposition kan också leda till smärta i dina knän och höfter. Om du redan har ont så kan vi inte garantera att smärtan försvinner men inläggen kan hjälpa dig reducera det. 

  Inlägg för smärta i underbenet

  Om du har problem med ditt underben eller har lätt eller mild plantar fasciit så kan dessa inläggen hjälpa dig lätta smärtan när du är ute och rör på dig. Om din situation är allvarlig, ska du prata med en doktor och följa deras råd. Rätt inlägg minskar stress och påfrestning genom att dämpa och stödja hälen på rätt sätt. 

  Hur använder du Inläggen på Bäst Sätt?

  Människor som vill förbättra deras prestation kommer att gynnas av våra valvstöd inlägg. Dem är vad du letar efter om du vill undvika framtida skador från påfrestning, ökad aktivitet, eller en dålig hållning. Inläggen kommer att hjälpa dig minska smärtan i dina fötter. 

  Vem borde använda Inlägg med Valvstöd?           

  Många människor deltar ibland i fysiska aktiviteter som har en hög påfrestning på deras kropp. En plötslig ökning i aktivitet kommer med en ökad risk för skador, framförallt om din fot inte är stabiliserad på rätt sätt. Våra inlägger löser detta problemet eftersom dem ser till att hålfoten och hälen stöds på rätt sätt när du är aktiv. En bra hållning kommer att låta dig träna mer effektivt under en längre tid.

  Inläggen gör ett bra jobb absorbera kollisioner från aktiviteter som till exempel att hoppa eller jogga, och på så sätt minska risken för skador. Ett optimalt stöd för hålfoten ser till att du lägger tryck på de muskler som kan hantera stressen, som efterhand kommer att utvecklas och bli starkare.

  Hållbara Inlägg för stabilitet av hålfoten och hälen

  Våra produkter har en hög kvalitet som kommer att hålla under en lång tid. Du kan ha på dig dem, inte bara när du springer, men också vandrar, spelar tennis, basket, skateboarding, volleyboll, eller någon annan av dina favoritsporter. Inläggen kommer i en rad olika storlekar där varje alternativ täcker flera storlekar. Välj vilka storlekar som passar dig bäst. Inlägget går att tvätta och är enkla att trycka in i dina skor genom att se till att hälen ligger tätt inpå baksidan av dina skor.

  Skriv en recension