• Fleecesulor

  64,95 SEK
  Size
  par par par
  • Kvalitetskontrollerad efter Hållbarhet och Fel.

  Vårt specialiserade skovarumärke är stolta att presentera en topprodukt - våra super bekväma fleecesulor med en dämpning. Lammull erbjuder en varm och skön effekt men fleece ska inte underskattas trots att dem är så tunna.

  Dem håller även bättre än lammull. Fleecesulorna är perforerade och släpper in luft som minskar både lukt och fukt. Sulorna tar bort odör och svett eftersom de innehåller aktiverad kol. Sulorna stenar i skon tack vare en undersida av latex med ett mjukt lager ovanpå som kramar om dina fötter.

  Varma Sulor för Kängor

  Letar du efter sulor som tar bort lukt och fukt samt ger extra värme? Då behöver du inte leta längre efter du har testat våra varma sulor för kängor. Våra fleecesulor kommer att hålla dina fötter varma utan att ta upp för mycket plats i dina skor. Den senaste teknologin används för att kombinera en hög fleece kvalitet med aktiverad kol för att garantera en fantastisk temperaturreglering. 

  Vi har vetat om de fantastiska egenskaper som fleece har i århundraden. Under Andra Världskriget använde soldater sig av fleecejackor för att hålla värmen i nollgradig temperatur. Fleece hjälper till med att hålla kroppsvärme på ett naturligt sätt, även under de hårda vintermånaderna. Våra fleecesulor är en present till någon du tycker väldigt mycket om och kommer att uppskattas i många år.

  Fleece är också ett mycket hållbart material. Det finns forskning som visar att det är det enda materialet som håller formen utan att rivas av eller brytas sönder - även efter någon har har huggit i det tusentals gånger!

  En annan uppsida med våra sulor är dem passar alla skor eftersom du klipper ut storleken som behövs. Kom ihåg att dem inte går att tvätta. Följ linjerna på baksidan av materialet för att få rätt storlek till din sko, tryck sedan in dem och njut av värmen i kallt väder. Dem fungerar för alla typer av aktiviteter. Det inkluderar sport, hobby, och arbete. Håll dig varm och torr.

  Utsätt aldrig mer dina fötter för en till hemsk vinter. Beställ Nu!

  Skriv en recension