• Ullsulor

  79,95 SEK
  Size
  par par par
  • Kvalitetskontrollerad efter Hållbarhet och Fel.

  Våra ullsulor är en helt naturlig, temperaturreglerande produkt. Trots materialets maximala uppvärmningsförmåga kommer dina fötter inte att "överhettas" när temperaturen sjunker. Sulorna är varma och bekväma. Lammull är ett extremt användbart material och det är enkelt att förstå varför. Det är supermjukt och genererar värme på ett naturligt sätt.

  De bekvämaste sulorna

  Detta är de bekvämaste skorna på marknaden! Ni som letar efter optimal värme kommer att älska dem. Det lyxiga och naturliga materialet värmer både fötterna och hjälper till att reglera temperaturen så att det inte blir för varmt.

  Sulorna passar alla skor så länge du gör lite extra plats för dem inuti skon. Om du letar efter en smalare innersula som fortfarande ger mycket värme, är våra fleece- eller filtsulor ett bättre alternativ.

  Uppvärmda sulor är nu omodernt

  De få som inte är tjocka och obekväma. Det finns ett mycket begränsat urval av sådana här produkter kvar som är av någon acceptabel kvalitet. Du måste bära robusta, och ofta klumpiga skor om du vill ha uppvärmda sulor eftersom de inte passar i mindre skor. Dessutom har de flesta uppvärmda sulorna bara en värmeinställning.

  Lammull är naturligt värmande, temperaturreglerande och mjukt. Detta kompenserar mer än priset. Ingen utomhusaktivitet är begränsad när du har ett par ullsulor, även om du inte fryser. Du skär själv ut storleken så att dem passar dina skor. Välj bara den storlek som motsvarar dina skor bäst. De finns i två alternativ. Den första täcker storlekarna 20-35 och den andra täcker 36-47.

  Var försiktig så håller de länge

  Tvätta inte ullsulor - det finns ett speciellt schampo som är gjort för att rengöra ull. Om du använder något annat riskerar du att förkorta livslängden på materialet. Skaffa ett milt schampo om detta inte är möjligt.

  Designen är smakfull med en naturlig färgkombination av vit och grädde. För att fixa sulorna använder du en sax för att forma dem genom att klippa längs linjerna på baksidan som motsvarar din skostorlek. Tryck sedan in dem i dina skor så är du redo för de kallaste vintrarna.


  Skriv en recension