• Slim Gelsula

  239,00 SEK
  Size
  par par par
  • Kvalitetskontrollerad efter Hållbarhet och Fel.

  Slim gelsula är bra om du behöver stå upp ofta eftersom de absorberar chocken och ger en mjuk kudde ovanpå en hård yta. Dem minskar smärtan i foten och tar bort den brännande känslan i foten. Dem är smala men stabila, och erbjuder en mild till måttlig nivå av stabilitet. Dem tar upp väldigt lite yta i skon. Du behöver inte köpa en större skor, vilket du måste göra får många andra sulor på marknaden. 

  Varför är Slim Gelsula bäst när du jobbar?

  Du kan använda dem i vardagsskor och arbetarkängor. Du kan handtvätta dem. Storleken skärs ut för att passa din sko. Huvudanledningarna är till varför dem är bäst när du arbetar är: super dämpande, chock absorberande, och stabilitet.

  Om du inte har mycket rum i dina arbetsskor så har du hittat rätt med Slim Gelsula. Ditt jobb kräver att du går och står mycket, men dina arbetsskor är hårda och obekväma? Vi rekommenderar att du testar på dessa slima sulorna. 2GO står fast vid att silikon är bra för skor. Det är det bästa materialet om du letar efter maximal effekt på en lite yta. I kombination med en stabil och flexibel form så garanteras ett stadigt stöd får dina fötter.

  Hållbar Gelsula       

  Våra gelsulor av silikon behåller sin form, det vill säga att dess effekt är långvarig. I dem flesta fallen kommer dem att hålla längre än själva arbeterskorna. Dem är toppen för när du arbetar, går långt, och andra vardagliga aktiviteter. Dem är inte gjorda för något specifikt medicinskt tillstånd.

  Våra silikon gelsulor kommer i två storlekar 37-42 och 42-45. Dem är väldigt enkla att trycka på plats, Välj din storlek.

  Skriv en recension