• Sport Plus Inlägg

  149,00 SEK
  Size
  par par par
  • Kvalitetskontrollerad efter Hållbarhet och Fel.

  Sport Plus är inlägg som inte bara ökar din prestation utan också ser till att du alltid är skyddad mot skador under träning och andra aktiviteter. För att garantera optimal kondition är det viktigt att dina fötter har rätt stabilitet. En dålig hållning när du utövar sport är jättevanligt. Det är också huvudorsaken till smärta, ömhet, och skador.

  Bästa Inläggen för Löpning  

  Att springa är oftast bra för dig. Med en dålig hållning kan det dock vara skadligt och till och med farligt. Vissa muskler blir svagare från att bära mer än optimal stress. Du kan uppleva problem i ligament, ben, eller leder eftersom ditt skelett tar på sig all stress istället för dina muskler. det första tecknet på en dålig hållning är ömhet och snabb utmattning. Om du ser på det från ett långsiktigt perspektiv så är sannolikheten större att du kommer att lida av kroniska smärtor eller skador. Du måste se till att du gör rätt beslut idag.

  Sport Plus Inläggen ger dina fötter bra dämpning samt optimal stabilitet. Minskar effekterna av upprepad stress som gör det möjligt att prestera längre samtidigt som du begränsar risken för smärta och skador.

  Bästa Inläggen för Vandring

  Dessa inläggen är gjorda för aktiva personer. Det är därför dem är så lätta och med en anatomisk utformning för att hålla din fot på plats. Dem går att använda under nästan alla sporter och när du vandrar samt avslappnande aktiviteter. Dem förbättrar fysisk prestation och minskar existerande smärta när du är aktiv.

  För mycket stress i hälen kan orsakar omedelbar smärta och ökar sannolikheten för en skada i framtiden. Sport Plus Inlägg är fantastisk på att absorbera och minimera påfrestningen på foten och hälen. Dem garanterar bättre hållning som i sin tur gör att rätt muskler blir starkare.

  Nästan Universella Inlägg

  Inläggen kommer att passa i nästa alla sport-, och vandringsskor. Dem garanterar en optimal prestation. Dem är tvättbara och finns i två olika storlekar. Det övre lagret är blått. När du trycker in dem se till att hälen är uppe intill baksidan av skon.

  Inläggen är för alla som är fysiskt aktiva. Om du lider av till exempel plantar fasciit, hälsporre, eller måttlig till allvarlig smärta i hälen, ber vi dig att kolla in våra ortopediska produkt istället.

  Skriv en recension