• Orange spiralskosnören

  39,95 SEK
  Längd (cm)
  Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Elasticitet ger en bekväm passform
  • Knyt aldrig skosnören igen
  • Glid in i alla skor

  Orange Spiralskosnören

  Om du inte behöver knyta dina skor OCH dina sneakers ser fantastisk ut, bär du antagligen orange spiralskosnören. Det är för att dessa knytfria elastiska snören låter dig helt enkelt glida foten och sen sticka. Och när du gör det kommer du att känna dig fantastisk. Det är det som händer när alla ger dig komplimanger för dina skor.


  Vad kan vi säga? Människor älskar komplimanger, och vi har gjort orange spiralskosnören så att du kan få så många som möjligt.


  Det enda sättet att göra dessa snören bättre är genom att matcha dem med dina sneakers. Du vet redan att du vill kasta de gamla snörena i soporna, så att du slipper se och veta av dem. Du vet också att orange är en djärv och spännande färg som du vill ha på fötterna.


  För en klassisk kombination så är blått och orange ett bra val. Motsatser attraherar. Det är enkel vetenskap. Samtidigt så vill du antagligen göra den spännande designen och det orange ljuset mittpunkten för uppmärksamheten. I så fall är neutrala färger som svart, vitt, brunt och havsblått perfekta.


  Hur är det att se så bra ut och utan en massa arbete? Det får du berätta för oss när du får dina orange spiralskosnören. Den starka elasticiteten skapar ett fast grepp, utan att man knyter dem. Till skillnad från tygsnören så bleknar inte denna ljusa orange. Och spiralstilen är omöjligt att missa.


  Du har nått dina ultimata skosnören. Nu behöver du bara vänta på att dina orange spiralskosnören dyker upp vid din dörr. De är exakt det du förväntar dig, bättre än du kan föreställa dig. Garanterat!

  Skriv en recension