• Chockrosa Spiralskosnören

  39,95 SEK
  Längd (cm)
  Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Elasticitet ger en bekväm passform
  • Knyt aldrig skosnören igen
  • Glid in i alla skor

  Chockrosa Spiralskosnören

  Hur får du något bättre än chockrosa spiralskosnören? Det kan du inte! Nej, allvarligt: dessa elastiska knytfria snören erbjuder en otrolig stil och fantastisk bekvämlighet – helt i din favoritfärg.


  Enkelt sagt så kommer chockrosa spiralskosnören få dina skor att smälla. När folk ser dig strosa ned längd korridoren kommer deras ögon att ramla ut, garanterat.


  Och bäst av allt, du behöver bara dra på dem. När dina snören är på plats behöver du aldrig knyta dina skor igen. Men för att vara ärlig, kommer du inte behöva oroa dig för att hinna med skjutsen: när du har dessa på, väntar alla skjutsar på dig. Men det är ändå inte bra att slösa sin tid på att böja sig ned och knyta skorna – bara för att sen göra om det igen när du kommer hem.


  Att spara in tid och se fantastisk ut är den ultimata kombinationen.


  När dina chockrosa spiralskosnören kommer fram, tar du bara bort de gamla och tråkiga snören som kom med dina skor. Sen trär du på det här paret knytfria elastiska skosnören och sedan kan du se hur dina skor har fått en total omvandling.


  Chockrosa på mörka skor — som svart eller mörkgrått — ser mystiska och hypnotiska ut. Men, samma färg på ljusa sneakers, som vitt eller ännu mer rosa, är mer lekfullt och avslappnat. Det handlar bara om din stil och personlighet, så ha lite kul med det! Det är vad chockrosa spiralskosnören handlar om trots allt.


  Vissa är okej med vanliga dojjor. Andra föredrar snören som har lite mer personlighet. Men du har landat på chockrosa spiralformade elastiska skosnören. Det betyder att du gillar snören med DIN personlighet. Och det är precis det du har hittat.

  Skriv en recension