• 280+ Sålda

  Svarta spiralskosnören

  39,95 SEK
  Längd (cm)
  Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Elasticitet ger en bekväm passform
  • Knyt aldrig skosnören igen
  • Glid in i alla skor

  Svarta Spiral Skosnören Gör Dagarna Bättre

  Svarta spiral skosnörenär inte för den otålige - de är för utförare. De är för dem som uppskattar enkelhet, bekvämlighet och snabbhet; som vet var de vill vara och som inte behöver böja sig och knyta sina skor för att tänka på det.

  Dra ut superdatorn ur fickan känd som en smartphone. Det kan faktiskt vara den du är på just nu. Visste du att om du söker på "Olika sätt att knyta skor" skulle du få över 1.59 miljoner artiklar? Och gissa vad mer: medan alla andra går genom dem, är du redan ute genom dörren.

  Allt du behöver göra för en snygg och bekväm passform, är att glida in fötterna i skorna. Det är allt! Känns inte det precis rätt, Askungen? Och i slutet av dagen behöver man inte knyta upp dem, du drar bara ut dina fötter som svärdet ur stenen.

  Smidigt och lätt. Eller hur, Kung Arthur?

  Stilen med svarta spiralsnören ska inte heller förbises. Dessa går med alla färgskor, och de gör bokstavligen så att dina fötter ser ut som att de gör en dansrörelse när du går. (Du kanske vill börja planera din entrémusik.)

  I grund och botten gjordes svarta spiralskosnören för dem som uppskattar retrostil och rolig bekvämlighet. Så dessa är i princip som gjorda för dig.

  Skriv en recension