• Neongröna spiralskosnören

  39,95 SEK
  Längd (cm)
  Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Elasticitet ger en bekväm passform
  • Knyt aldrig skosnören igen
  • Glid in i alla skor

  Neongröna Spiralskosnören

  För sneakers som är spännande, bekväma och roliga att titta på, behöver du inte titta längre än neongröna spiralskosnören. Det här är ett tillbehör för skorna som aldrig saktar ned, låter dig enkelt glida in foten, dra åt dem tajt och börja skryta.


  Med neongröna spiralskosnören så kommer du dit du ska, och ser ut som du vill se ut.


  Du kan springa ett maraton, strosa ned längs stranden och allt därimellan. Dessa knytfria elastiska behöver bra snöras åt en enda gång. Dra åt dem som du vill ha dem och njut av precis den perfekta nivån av säkerhet och bekvämlighet, oavsett din livsstil.


  Elasticiteten är tillverkad med din bekvämlighet och säkerhet i åtanke.


  Medan designen och innovationen är bra funktioner, så är det framförallt färgen som får dessa neongröna spiralskosnören att sticka ut. Dessa knytfria elastiska är mycket ljusare och håller längre än tygsnören, och de är i en förvånansvärt mångsidig färg också, och funkar lika väl med neutrala färger som brunt, svart och vitt som de gör med rött, rosa eller en annan nyans av grönt.


  Du letade efter det perfekta paret snören, den sort som matchar din stil medan de gör ditt liv enklare – och bättre. Du har hittat dem. Det är dessa neongröna spiralskosnören. Och de är redo att ta dina skor till nästa nivå.

  Skriv en recension