• 440+ Sålda

  Skosnören - 4mm Rosa

  39,90 SEK
  Längd (cm)
  Längre för stövlar » Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

  Runda Rosa Skosnören Visar upp Dig

  Gjorda för stövlar som bärs av dem som aldrig skulle lämna en medvandrare, är runda rosa skosnören både tuffa och varmhjärtade, en färg som sitter rätt i den söta punkten mellan ostoppbar och tillgänglig.

  Dessa snören är som flamingos: de är ett så perfekt par, de parar sig för alltid. De kan vara vackra och omtänksamma, men de kommer aggressivt att skydda dem de älskar. Och de är rosa på grund av pigmentet i artemian de äter...som egentligen inte har något att göra med dessa snören...det är bara intressant djurfakta.

  När de är parade med vita, runda rosa skosnören kan vi föreställa oss en nivå av oskuldsfullhet, finkänslighet och renhet. Det är en fin kombination, och den misslyckas aldrig med att göra ett intryck.

  Alternativt, rosa snören på svarta eller lila skor? Nu är det bara förföriskt, lockande och vågat. Mindre människor kommer att skrämmas av det. Folk som dig kommer att bli kära i det.

  Så det är inte så att rosa är den perfekta färgen i allmänhet, det är den perfekta färgen för dig, oavsett vilken ände av det rosa spektrumet du faller i, även om det är precis i mitten.

  Plus, med dessa snören på, ser det ut som att du rider på två svävande flamingos över en kristallslät sjö. (Låt se om Aladdin kan toppa det!)

  Skriv en recension
  Artikelnummer: 4M-Round-LightPink
  Bredd: 4mm
  Vanligt använda i stövlar
  Gjorda i polyester av hög kvalité
  Kan töjas 16%
  OEKO-TEX® Certifikat Godkända