• 1770+ Sålda

  Skosnören - 4mm Marinblå

  39,90 SEK
  Längd (cm)
  Längre för stövlar » Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

  Runda Marinblå Skosnören Fångar Fantasier

  Du är officiellt inbjuden att sätta segel med dessa runda marinblå skosnören, en prestigefylld färg som presenteras med en hållbarhet som är perfekt för stövlar. Men om du tror att dessa snören är endast för stövlar riskerar du att kastas överbord. Kaptenens order. Hon är väldigt pretentiös gällande hennes skosnören.

  Vilket måste vara varför hon aldrig lämnar huset utan att dessa snören ordentligt knutna. Det är en bokstavlig färgstänk. Det gör foten coolare både i stil och temperatur. Det lugnar dig faktiskt att titta på färgen marinblå, åtminstone enligt varje världskänd inredningsarkitekt. Fråga en. De kommer att berätta för dig.

  Varför är marinblå så högt respekterad? Vi tycker att det är det sätt färgen verkar hålla ett mystiskt djup. Du kan måla huvudet på en nål marinblå och bli vilse i den i timmar. Det är en stark, stabil färg, men det är också lockande och frestande, som den sällsynta thelymitra jonesii-orkidén som bara finns i Tasmanien, vilket tog mig alldeles för lång tid att ta reda på Google.

  Låt oss återigen erbjuda en inbjudan: Sätt segel med dina skor. Snör dem med dessa runda marinblå snören, och du kommer ta tidvattnet med dig vart du än går.

  Den enda frågan är: kommer du att föra med dig lågvatten eller högvatten? Världen vill--nej, behöver veta.

  Skriv en recension
  Artikelnummer: 4M-Round-NavyBlue
  Bredd: 4mm
  Vanligt använda i stövlar
  Gjorda i polyester av hög kvalité
  Kan töjas 16%
  OEKO-TEX® Certifikat Godkända