1340+ Sålda

Skosnören - 4mm Röda

(1 recensioner)
39,90 SEK
Längd (cm)
Längre för stövlar » Hjälp mig att välja längd
par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

Runda Röda Skosnören Gör Dig Inne Överallt

Medan våra runda röda skosnören ursprungligen gjordes för stövlar, var det inte länge innan deras slående färg och stilistiska möjligheter slog ett ackord med alla typer av skor.

Så det är inte konstigt att röda snören idag kan ses runt om i världen, från stränderna i Bora Bora till den stora skärmen i Times Square som de alltid hoppar till i filmer när någon gör ett tal.

Röd är den färg som är omöjlig att missa. De gör inte stoppljus och tecken röda eftersom de inte bryr sig om folk ser dem eller inte. När något behöver ses, färgar de det rött, och när dina skor behöver ses måste de vara röda.

Är "måste" ett för starkt ord? Ingenting är för starkt när det gäller denna färg.

Röd är färgen på naturens mest ostoppbara krafter, som kommer att utnyttjas av dina skor när du snörar dem upp. Lava, eld, våldsamheten i soluppgången eller solnedgången i den smogfyllda staden Los Angeles, och tulpaner, alla Moder Jordens mest oupphörliga krafter kommer att vara representerade på dina skor.

Men betyder det att rött kommer att göra dig en överväldigande närvaro? Nej, du kommer att vara på den perfekta nivån av väldigande.

Det här är skosnören, inte en komplett kostym - Runda röda skosnören gör att din stil skriker utan att starta en fullfjädrad fiesta, om du inte vill ha en fullfjädrad fiesta, i så fall borde du matcha dina nya röda snören med en helröd kostym. )

Skriv en recension
Artikelnummer: 4M-Round-Red
Bredd: 4mm
Vanligt använda i stövlar
Gjorda i polyester av hög kvalité
Kan töjas 16%
OEKO-TEX® Certifikat Godkända