• 410+ Sålda

  Skosnören - 4mm Ljusblå

  39,90 SEK
  Längd (cm)
  Längre för stövlar » Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

  Runda Ljusblå Skosnören är en Skosemester

  Gör varje dag en molnfri dag, åtminstone över dina stövlar, med runda ljusblå snören- de gör bäraren och alla som ser dem att vilja gå ut. En öl och en hund någon? Jag vet inte med dig, men bara titta på dessa snören får mig att längta efter en tripp till basebollstadion.

  Men det är upp till dig var du ska ta den här vackra dagen, den som har miniatyriserats i form av skosnören och utformad för att se slående ut på alla par skor. (Det stämmer, som en galen vetenskapsman, tog vi en underbar dag, gjorde något högteknologiskt med det, och det blev dessa skosnören.)

  Okej, det är sant: den ljusblå färgen på dessa snören är så inspirerande, att det rensar även de dystraste horisonterna. Men hur är det med skons färg som de ska matcha bäst med?

  Jo, bra fråga. Vitt verkar uppenbart, men grå skulle se... vet du vad? Sätt det på en gul sko, och du har nog den grymmaste... eller så skulle du kunna köra med en mörk färg. Eller, åh! Vad sägs om på en annan blå nyans?

  I grund och botten är möjligheterna oändliga.

  Men du såg den här färgen ur mängden, så vi skulle satsa på att vilken kombination du än har i åtanke kommer att se fantastisk ut.

  Så fånga dagen. Bokstavligt talat.

  Skriv en recension
  Artikelnummer: 4M-Round-LightBlue
  Bredd: 4mm
  Vanligt använda i stövlar
  Gjorda i polyester av hög kvalité
  Kan töjas 16%
  OEKO-TEX® Certifikat Godkända