• 90+ Sålda

  Röda spiralskosnören

  39,95 SEK
  Längd (cm)
  Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Elasticitet ger en bekväm passform
  • Knyt aldrig skosnören igen
  • Glid in i alla skor

  Röda Spiralskosnören Är Multidimensionellt Magiska

  Röda spiral skosnören är old-school som möter new school, en trendig mix av retrostil blandad med toppmoderna textilier för att börja varje dag med en sak mindre att oroa sig för.

  Men vi tror att dessa snören ger sinnesfrid på tre specifika nivåer, inte bara den första och mest uppenbara... men det är där vi ska börja.

  Du behöver bara snöra upp dem en gång, för med elastiska, knytfria skosnören behöver du inte knyta, och de håller sig bekväma och täta, så du kan få dina skor på och dina fötter ut ur dörren på rekordtid. (Be någon ta tid på dig. Du kommer att sätta rekord.)

  Därefter lämnar du huset med återgånssnören i en färg så djärv och eldig som rött. Skojar du? Folk kommer att fjäska över dina skor. De kommer att svimma.

  Men de kan också ta upp din tid - låt dem inte beundra dig för länge, du har platser att vara och människor som behöver se hur bra dina skor ser ut.

  Så du har bekvämlighet. Du har stil. Vad är det tredje? Lång hållbarhet och mångsidighet. Dessa snören kommer att hålla längre än dina skor, så du kan sätta dem i nya och veta att de får dem att se lika coola ut, upprepa sedan om och om igen, fram till tidens slut.

  Det finns tre skäl att köra med dessa två röda spiral skosnören, och det är bara ett klick bort. Gå! Eftersom ingen kommer att kunna komma ikapp med din skostil.

  Skriv en recension