• 670+ Sålda

  Skosnören-6mm Röda

  39,90 SEK
  Längd (cm)
  Längre för stövlar » Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

  Ingen Kommer Att Hålla Jämna Steg med Dig och Dina Röda Ovala Skosnören

  Idrottare och tränare, röda ovala skosnören är för dig - men var försiktig, eftersom det är som att få omedelbar energi att snöra upp dem i ett par löparskor. Det är en sann skoomvandling, som erbjuder de exakta egenskaperna som är speciellt utformade för prestanda.

  Vi skulle inte bli förvånade om dessa snören skulle vara förbjudna på professionell sportnivå för att vara en orättvis fördel.

  Din fötter kommer att se ut som två sportbilar. Om du köper dessa snören för att få en fördel över konkurrensen i en tävling, bör du veta att dessa snören inte bara gör dig till en bättre löpare, de är också skrämmande för konkurrenterna. Att bära dessa är som att varva motorn på en racerbana. Det sista som de kommer att se är molnet av damm som du har lämnat dem i.

  Men kommer dessa snören få dig att gå fort nog för att springa över vatten? Vi rekommenderar inte att prova det, men om det fungerade skulle vi inte bli förvånad. Faktum är, du kanske komma vina över sjön i en sådan brännhet hastighet att du får hela den att dunsta bort.

  Röda ovala skosnören är en omedelbar klassiker, den extra kraft du lägger till fötterna innan du tittar upp mot mållinjen.

  Och med dessa på, kom precis varje mållinje mycket närmre.

  Skriv en recension
  Artikelnummer: 6M-Oval-Red
  Bredd: 6mm
  Gjorda i polyester av hög kvalité
  Vanligt använda i gymnastikskor
  Kan töjas 15%
  OEKO-TEX® Certifikat Godkända