• 360+ Sålda

  Skosnören - 12mm Röda

  39,90 SEK
  Längd (cm)
  Längre för stövlar » Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

  Var Stolt över Dina Sneakers med Extra Breda Röda Skosnören

  Sneakers förvandlas till högtalare med extra breda röda skosnören. Du tar med dig ljudet överallt du går. Varje steg du tar känns som ditt eget bass-drop.

  Enkelt sagt: det är inte en fest förrän du kommer dit, och var du än är, är det en fest. 

  Röd är en högljudd färg på ett bra sätt. Det är den typ av färg som får saker gjorda medan alla andra bara sitter där. Och det röda på våra skosnören blöder, slits eller bleknar aldrig, de gör samma oslagbara uttalande varje gång du knyter åt, från den dag du får dem tills den dag de överlever själva skorna.

  Då kan du snöra upp dem i ditt nästa par och paret efter det. Dessa snören kommer att kännas som att de har blivit en del av dina fötter.

  Men vi borde varna dig: dessa röda snören är inte för alla. Du måste vara villig att vara i centrum för uppmärksamhet varje gång du går in i ett rum. Och om du inte gillar att människor applåderar, kanske du ska skaffa ett annat par.

  Våra extra breda röda skosnören görs extra ljusa så att dina fötter blir otvetydigt din. Du kommer att märka skillnaden, men ännu viktigare, det kommer alla andra också.

  Skriv en recension
  Artikelnummer: 12M-Flat-Red
  Kan töjas 16%
  Bredd: 12mm
  Gjorda i polyester av hög kvalité
  OEKO-TEX® Certifikat Godkända