• 10+ Sålda

  Röda elastiska silkonskosnören (No-tie)

  59,95 SEK
  Längd (cm)
  Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Glid in i alla skor
  • Knyt aldrig skosnören igen
  • Smuts-, dammtåliga och helt vattentäta
  • Elasticitet ger en bekväm passform

  Röda knytfria silikonskosnören gör dina skor omedelbart till slip-ons.

  När du öppnar ditt nya par av röda knytfria silikonskosnören, är du endast minuter från ett avnjuta vad som känns som ett helt splitternytt par skor. Det är för att dessa är väldigt enkla att installera, passar nästan alla sneakers med åtta par av snörhål (öljetter) eller färre, och är hållbara nog att överleva skorna. Du slipper knyta skorna eller snubbla över lösa eller fransiga snören. Från barn till vuxna är dessa en perfekt balans av stil och bekvämlighet, skapade med både komfort, kvalité och säkerhet i åtanke. Och allt det för ett konkurrenskraftigt pris online. (+ gratis frakt)

  En storlek passar alla familjemedlemmars skor.

  Barn älskar roliga färger, vuxna älskar bekvämligheten, båda älskar känslan av att en sko passar perfekt utan att behöva knytas. Dessa elastiska silikonskosnören kan sträckas till dubbelt av sin osträckta längd, så de passar till både barn- och vuxenstorlekar. Sneakers, joggingskor, livsstilsdojjor eller vilken sorts skor du än vill göra till slip-ons, alla känns, ser och glider på enklare med röda silikonskosnören.

  Att sätta in snörena är enkelt.

  Dina röda knytfria skosnören kommer i sekventiell ordning, vilket indikerar var på varje skor varje snöre ska på. Så, det är en bra idé att först sortera dem. Sen, tryck helt enkelt varje sida av varje snöre in i varje par av motsvarande öljetter. Du kommer ta emot totalt sexton stycken, max åtta per sko. Om dina skor kräver mer snören än det, är de en av de sällsynta paren som våra röda knytfria silikonskosnören inte passar till.

  Variation av färger för anpassning.

  Rött är ett fantastiska val, och det går väl med de flesta färger, framförallt sneakers som redan har röda designer. Men du kan bli ännu mer kreativ med våra silikonskosnören genom att blanda upp valen, från olika färger på varje sko till olika färger för varje snöre. Möjligheterna är begränsade till din kreativitet, vilket ger dig friheten att skapa dina egna perfekta par av stilfulla skor.

  Silikonskosnören är hållbara, vattentåliga och extremt smuts/dammresistenta.

  Damm och smuts fastnar inte bra på silikon. Vatten gör inte mycket mer än att rengöra dessa snören (vi kan däremot inte säga detsamma för sneakers, så det är bäst att undvika djupa pölar). Faktum är att vi lovar att dessa skosnören kommer överleva dina skor.

  Roliga och överkomliga snören

  Den högsta kvalitén, för de lägsta priserna—plus gratis frakt—innebär att du kan se fram emot att komma tillbaka för din nästa uppsättning. Tror du inte på oss? Bara vänta tills du drar på dessa på mindre än en sekund.

  Skriv en recension